Stellaris
Koncze prace i lece do Was, powinienem byc chwile przed 21Wink kto dzisiaj hostuje?
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
ja mogę jakby co
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za grę, ostatnia sesja była rewelacyjna :Smile "Wielki Ruch" czyli Pienias, Manig i ja (i to co zostało z Kyokushina)  ostatecznie wygrał (a nie było to takie pewne) wielką wojnę z federacją w której składzie znalazły się potęgi prowadzone przez Scarlet Yuri i  Przemo1232 który btw zajmował połowę galaktyki i był szczęśliwym posiadaczem kilku ringworldów. Rysunek poglądowy:

[Obrazek: I9F97UI.jpg]

(Na marginesie: Przemek to to duże czerwone z logiem CluthuluTongue)
Powyższe przedstawia stan po wojnie, już po tym jak odebraliśmy Przemkowi 6 układów w tym 1 ringworld. 

[Obrazek: JOIYf1A.jpg]
Wojna skończyła by się pewnie inaczej, gdyby Przemek nie zanihilował floty przebudzonego imperium kilka miesięcy wcześniej....
Wartym zaznaczenia jest fakt, że DeJoT pozostał do końca neutralny, do wojny nie wciągnęła go nawet "Wojna w Niebie" Smile
Odpowiedz
Ciągle myślałem, że DeJot coś knuje i wywinie w najmniej oczekiwanym momencie. Dzięki za super grę i czekam na więcej! Biggrin
Odpowiedz
Było super, ale trzeba lepiej przygotować cywilizację. Następna rozgrywka po wejściu dodatku Apocalypse. Wszyscy chętni odpowiadają niżej.

Ja jestem chętny Biggrin
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Zgłaszam się, jeszcze 4 dni ^^
Odpowiedz
\ o /
Odpowiedz
Też się zgłaszam, po ostatniej rozgrywce żądam rewanżu Biggrin

Odpowiedz
Proponuje sesje w sobote kolo 21 czasu pl. W piatek w sumie odpadam bo w sobote bladym switem zaczynam prace i wracam tak pozno, ze prysznic, cos na zab i moge siadac do kompa.
Odpowiedz
Hmmm, w weekend świętuję urodziny żony. Co powiecie aby dac sobie tydzien czas na zapoznanie z dodatkiem i stworzenie rasy, a sesję rozpocząć za tydzien?
Odpowiedz