Dokładnie.
Z próbą wyciągnięcia z supercruse można walczyć starając się podążać za znacznikiem ESCAPE VECTOR.
Jeżeli jednak przegrasz tą minigierkę to wypadasz do zwykłej przestrzeni tracąc na pewien czas kontrolę nad statkiem także FSD ma wydłużony czas odzyskiwania gotowości do pracy.
Drugim sposobem zachowania w tej sytuacji jest poddanie interdykcji - masz wtedy cały czas kontrolę nad statkiem zaś FSD szybko będzie gotowe do ucieczki
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Liczba postów: 144
Liczba wątków: 9
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Maroks
17.11.2017, 13:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2017, 13:14 UTC przez Maroks.)
Okej. Dzięki. Z ciekawości: czy podobnie wyglądał pierwszy kontakt z Thargoidami? W sensie lecisz sobie w nadprzestszeni i nagle wyławiają ciebie z niej, tracisz zasilanie i świecą w ciebie tym żółtym czymś i odlatują?
I jeszcze jedno pytanie: jak zmienić kolor HUD
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Nie, Thargoidzi wyciągają Cie podczas skoków między systemami i nie jesteś w stanie nic zrobić.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Argrim
Kolorki możesz zmieniać edytując wartości w pliku GraphicsConfigurationOverride.xml
który mieści się w C:\Users\ nazwa twojego użytkownika \AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Graphics
Ale ja polecam użyć czegoś co się nazywa EDProfiler możesz tam znacznie więcej niż kolorki hud.
A jeśli chodzi o Thargoidów to faktycznie może tak być jak piszesz o ile nie masz w ładowni czegoś co ich zainteresuje ; >
Reputacja:
4
Platforma:
Nie mam w folderze options foldera graphics
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Reputacja:
4
Platforma:
17.11.2017, 15:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2017, 15:29 UTC przez Maroks.)
No dobra ale co zrobić jak nie mam folderu Graphics? I tak, mam windows. Windows 10 jeśli to zrobi różnicę.
Reputacja:
4
Platforma:
Takie pytanie. Czy jest sens ulepszać Sidewindera czy lepiej poprostu kupić Haulera?
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 3
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: trebor76
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)