[HOTAS] Jaki zestaw do 400zł i do 1000zł?
@Aris would you mind sharing your curves?
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Here you are:

https://www.sendspace.com/filegroup/MRrp...EB65vlaCug
" I prefer my freedom and my hunger from your chain and your well-being " The wolf and the dog (Aesop Myth) 7th century BC
Odpowiedz
Jęsli chcesz to mogę Ci sprzedać T.Flight HOTAS X. Z ceną się dogadamy. Wymieniam go na wersję działającą na PC i PS4, bo ostatnio częściej gram na PS4.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Zamówiłem dzisiaj CH Pro Throttle używaną (mocno ją chwaliło kilka osób tutaj na forum) + Thrustmastera 16k, chociaż rozważałem Cobrę Mk5, tylko jest dość trudna do zdobycia Smile

Za kilka dni powinienem mieć wszystko, a za 2-3 tygodnie podzielę się wrażeniami.
Odpowiedz
Witam
Mam pytanie czy opłaca się kupić joya Ravcore Javelin czy nie zawracać sobie tym głowy i kupić tego Thrustmastera T-Flight Hotas X.
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Moim zdaniem Hotas X jest lepszym wyborem Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Tak właśnie myślałem. Ten Javelin nie ma przepustnicy. Dołożę stówę i kupię tego Hotas 4. A narazie klawa i myszka. Smile
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
(20.09.2017, 22:17 UTC)Maciej1982 napisał(a): Tak właśnie myślałem. Ten Javelin nie ma przepustnicy. Dołożę stówę i kupię tego Hotas 4. A narazie klawa i myszka. Smile

Javelin ma przepustnicę przy podstawie (poniżej zdjęcie z pozytywnej recenzji na Spidersweb):

[Obrazek: Ravcore-Javelin-6.jpg]

więc minimalne wymagania spełnia, ale też uważam, że jak chcesz kupować coś to lepiej z taką prawdziwą przepustnicą, a nie z mini-pierdołką :Smile Poza tym, Hotas X jest dość popularny na wszelkich forach Elite, więc w razie problemów, pytań czy braku pomysłów co można gdzie zbindować, znajdziesz sporo pomocy w sieci.
Odpowiedz
Hotas X Master Race Biggrin Ja osobiście bardzo polecam Smile
Odpowiedz
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Kupię jednak Thrustmaster T-Flight Hotas 4.
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz