[Win10] Problem z uruchamianiem aplikacji
(08.09.2017, 05:55 UTC)Baton napisał(a):
(07.09.2017, 20:57 UTC)Kethrax napisał(a): Oj tam, poziom wk... braku spokoju był wysoki i zaryzykowałem, udało sie, sprawdziłem, backup mam z przed tygodnia, ufff jakby co to będzie do czego wracać

Mam na myśli potencjalne niebezpieczeństwa naprawy Windowsa przez Reset/Repair a nie ten powershell co zrobiłeś :Smile Do tego wystarczy system restore (za każdym razem jak coś pisze po angielsku teraz to się zastanawiam czy będzie z tego chryja teraz, ale za boga nie pamiętam jak jest system restore po polsku, punkt przywracania?)

Prawda, pisząc, źle zinterpretowałem słowa twe, przepraszam.
Będę miał się na baczności, bo i tak niebawem zamierzam sobie walnąć ten systemowy Restore Wink
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
Mogę polecić powrót do WIN7.

W win10 jeśli używasz większej liczby programów i co jakiś czas musisz coś zainstalować to będzie się krzaczył, walił i "naprawy" są pewne zawsze a tak do końca NIGDY wszystko nie będzie sprawne.
Zainstalujesz jeden program nowy a jakiś inny przestanie działać, to jest jakaś porażka win10.
Sam z instalacją win10 wstrzymuje się aż 7 bedzie nie uzywalna lub 10 stabilna.
Znam wiele osób które wróciły do 7 i są w szczęśliwe.
Odpowiedz
Powrót to nie za bardzo mi pasuje, nie chce mi się znowu patrzeć na areo siódemkowe, po prostu przejadło mi się. A co do używania wielu programów to przeglądarka, ED, steam, gog i inne gry, to nie wiem czy to tak dużo żeby warto było się wracać Smile

Problem rozwiazany i apki już działają bez problemów Wink

Mogę się uważać za pioniera? Biggrin
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
W takim razie powinno być ok do czasu następnej wpadki, win10 to w końcu system konsolowy więc steam czy gog powinny działać, zazwyczaj dobrze.

Jeśli będziesz chciał wgrać jakiegoś CADa, używać VPNa, kilku programów graficznych i coś tam jeszcze to lepiej od razu walnąć c: format.

Jeśli przez rok w win10 nie będziesz miał problemu to będziesz pionierem klasy światowej. Smile
Odpowiedz