Beta / Open Beta 2.4
Wytłumaczenie "Ship Rebuy Penatly Cost" z forum FD:

As an example: I kill a human Commander in my fourteen million rebuy Anaconda, then switch to a Hauler before being scanned and destroyed by a bounty hunter. I respawn at a starport in the same jurisdiction where I killed the human Commander, because that's where I was docked in the first place.

Before, I would only have to pay the bounty and fines for the jurisdiction, along with the rebuy cost of my hauler. Now, I will have an additional penalty cost of fourteen million credits.

Czyli inaczej niż zrozumiałem. Myślałem, że będzie się gromadzić dodatkowa kara na głowie zabójcy. A to wygląda na zabezpieczenie przed ściąganiem BOUNTY specjalnie rozbijając się w Sidewinderach. Ale to chyba nawet lepsza poprawka.
Odpowiedz
Smile

[Obrazek: UP7pSj7.png]
Odpowiedz
(17.08.2017, 19:42 UTC)Baton napisał(a): Smile

No ale "MILIARD"?  Sick
Odpowiedz
(17.08.2017, 15:49 UTC)Robinus napisał(a): O ŁAŁ!

Ktoś lata na 5.1?

Przecież nie muszą już, a dalej dźwięki żyłują. Wlot do stacji to teraz efekt ŁAŁ x10. Biggrin

Po włączeniu DTS HEADPHONE:X w opcjach, dźwięk po prostu wgniata w fotel.

(17.08.2017, 15:58 UTC)Robinus napisał(a):
Co widzicie dziwnego na tym obrazku?

Biggrin

[Obrazek: 43qTMa2.png]

Nosz całkiem ciekawe - nie powiem.

A ja właśnie się zastanawiałem czemu nikogo niema w SHINRARCIE Smile. Zmiana MEGA na plus.

Biggrin Biggrin

Odpowiedz
(17.08.2017, 15:53 UTC)Baton napisał(a):
(17.08.2017, 15:48 UTC)zieluk napisał(a): Ja będę dopiero koło północy przed kompem, zanim mi się beta zassa to pewnie Wy już pójdziecie spać. A jutro też można robić tego CG? Bo jutro mam czas bez ograniczeń od południa

Na pewno potrwa, to nie jest do jakichś osiągnięć tylko żeby im pomóc robić stress-test, zawsze się staram wbić choć na chwilę i dołożyć swoją cegiełkę.

Zassysam, 6 MB/s (1h do końca) ale dziś już nie zagram. Do zobaczenia jutro  Smile

(17.08.2017, 19:42 UTC)Baton napisał(a): Smile

[Obrazek: UP7pSj7.png]

Możesz go nazwać "Pomarańcza"  Smile Lubię śpiewać, lubię tańczyć, lubię zapach pomarańczy...

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(17.08.2017, 15:58 UTC)Robinus napisał(a):
(17.08.2017, 15:40 UTC)Baton napisał(a): Bez przesady, to że ktoś będzie sobie mógł robić heatsinki to jeszcze nie jest zagrożenie, wszak Ty też możesz. Dodawanie syntezą 30% DPS do multikanonów jest od dawna i jakoś się gra nie rozsypała Smile
Mnie martwi, że znowu by trzeba biegać za różnymi matsami, żeby to wszystko mieć, a mi się zwyczajnie już nie chce.

Ktoś bierze udział w tym CG w beta dziś?

Haha - kolekcjoner decali - no oczywiście.

A znane są kordy tego Thargoidowego miejsca na A1?

EDIT:

Co widzicie dziwnego na tym obrazku?

Biggrin

[Obrazek: 43qTMa2.png]

Nosz całkiem ciekawe - nie powiem.

NIe za bardzo zrozumiałem, przecież jak w nazwie jest 'CMDR' to zawsze jest gracz? o jaki pełny prostokąt chodzi?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(17.08.2017, 22:19 UTC)szarik napisał(a): NIe za bardzo zrozumiałem, przecież jak w nazwie jest 'CMDR' to zawsze jest gracz? o jaki pełny prostokąt chodzi?

Bug w beta (chyba), Robinus ma gracza na celowniku ale prostokąt na skanerze jest pełny. Dopiero jak wysuwa bronie to się robi pusty trójkąt.

Jutro wieczorem proponuję uruchomić tą maszynerię obcych i zobaczyć czy uda nam się prześledzić sygnał.

Oczywiście uwaga na pajaców, jeden rangi elite w kondzie od razu zaatakował  mojego papierowego aspa z laserkiem górniczym Smile Mam mocny napęd więc zwiałem z 15% hulla, ale niesmak jednak pozostał

Tak teraaz wygląda Unknown Probe, Unknown Artifact and Unknown Link Smile

Odpowiedz
Rozkodowałem wczoraj sygnał z wiadomości w tej bazie, która jest w CG, niestety prowadzi ona do znanego już z poprzednich baz systemu HIP 22460, który wymaga permitu, którego nie można zdobyć jak na razie, więc ślepa ścieżka.

111 001 | 111 110 100
011 110 011 | 111 110 100
011 110 111 | 011 111 010
Odpowiedz
koledzy Robinus i Baton i Szarik

od początku gry , wszystkich Cmdr'ów mam jako pełne kwadraty

po ticketach do supportu wyszło, że na niektórych sprzętach tak jest...
i jeszcze długo będzie Biggrin , bo nie wiedzą jak to poprawić.... Biggrin
(wyciągnięcie broni też nic nie daje)...

więc dla mnie to nie dziwota Smile
w czasie gry nie wiem kiedy obok mnie przelatuje jakiś "Żywy Commander" Biggrin
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
(18.08.2017, 07:21 UTC)Indygo napisał(a): koledzy Robinus i Baton i Szarik

od początku gry , wszystkich Cmdr'ów mam jako pełne kwadraty

po ticketach do supportu wyszło, że na niektórych sprzętach tak jest...
i jeszcze długo będzie Biggrin , bo nie wiedzą jak to poprawić.... Biggrin
(wyciągnięcie broni też nic nie daje)...

więc dla mnie to nie dziwota Smile
w czasie gry  nie wiem kiedy obok mnie przelatuje jakiś "Żywy Commander" Biggrin

I oby nie naprawili Biggrin

Odpowiedz