World of Tanks
Co do wczoraj, to na T-28 na linii zygfryda zrobiłeś właśnie ten błąd, że stanąłeś na otwartym polu. Trzymanie się tam przy skałach jest ok ale od bunkrów mogą Cię wypunktować.
Poza tym nie grałeś źle.
Ja za to strasznie słabo.... wstyd mi. Pomijam lagi, dziecko przy nodze i marudzącą żonę.
Odpowiedz
(14.08.2017, 08:30 UTC)Crazied napisał(a): ..dziecko przy nodze i marudzącą żonę.

Skąd ja to znam Biggrin
Odpowiedz
Skąd ja to znam.

Najgorzej idzie mi na Paris, Stalingrad, Charków.

Dzięki za grę wczoraj. Uczę się map i grania. Sowieckimi T-28 i T-80 idzie mi kiepsko. Pewnie przez to, że V trier ma wynagania kosmiczne.

@Nizm0

Wiedziałem, że mam coś źle z modem ale nie wiedziałem co. Dzięki za poradę.

Filmik pokazuje jak gram.

Mam Mardera na III trier, PZ. IIC? i TDek III trier szwedzki.

I w końcu trafiłem gąski.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
TD oczywiście grasz gdzieś z tyłu chowając się po krzakach. PZ. IC gra się zupełnie inaczej, to jest szybki lekki czołg i nim grasz bardziej w pierwszej linii jeżdżąc szybko i spotując a następnie szukając okazji (jakiś samotny czołg jest łatwy do ściągnięcia) i zależnie od mapy wychylasz się zza rogu i pakujesz magazynek lub starasz się objechać (zależnie jaka mapa i do czego strzelasz, ale starasz się nie wyjechać prosto pod lufę przeciwnika) jak trzeba wozisz golda na twardszych przeciwników, niem się nie strzela z daleka bo to rozrzut ma straszne przy takiej serii, tak na prawdę musisz go wyczuć i się przyzwyczaić, jak się go opanuje może dać dużo frajdy jak ściągniesz coś na magazynek Biggrin
Odpowiedz
Jak nie ogarniasz mapy jedź za jakąś grupą. Nie blokuj innych jak się wycofują i nie daj się wypchnąć jako tarcza. I np. strzelaj zza nich.
No i nie rób tego błędu jaki zrobiłem na Himmelsdorfie, że zapomniałem, że teraz jest tyle czołgów na każdym tierze, że taki Cruiser III może Cię zjeść na 3 hity Tongue
Kiedyś Pz. II to był totalny OP na tier II.
Odpowiedz
Wczoraj na kopalni zostałem zepchnięty z krzaków na wyspie ku rzece przez innego gracz

Odpowiedz
(14.08.2017, 12:17 UTC)Brachu napisał(a): Wczoraj na kopalni zostałem zepchnięty z krzaków na wyspie ku rzece przez innego gracz

Jak mogłeś zająć krzaki komuś innemu, przecież on był już zarezerwowany, nie widziałeś tabliczki? Tongue

A tak na serio to niestety zmora WoTa, czasami ktoś z przerostem wielkości stwierdzi że to jego krzaczek i nie masz prawa w nim siedzieć lub wypchnie cię za róg aby zrobić sobie z ciebie tarczę. Jak chcesz pooglądać takie osoby w akcji to polecam Ciemnotę, trochę długie ale pokazuje co się czasami na randomkach dzieje Sad
Odpowiedz
Jeszcze 657 expa brakuje mi do KV-1. Dzięki za pomoc koledzy. 

1000 expa brakuje mi do do Mardera 38T albo Hetzera. Pytanie, który lepszy. 

Czy zstug III też dobry

Odpowiedz
nigdy mi nie wmowicie, ze amx elc jest scoutem ;P mimo, ze to light.
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
Hehe, ELC dla mnie od początku był maszynką, która dawała najwięcej zabawy. Niestety znerfiony jakiś czas temu i już nie jest taką irytującą pchełką jak kiedyś. I tak, zdecydowanie podpada pod klasę szybkiego i zwrotnego TD niż L Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz