World of Tanks
Takie przyśpieszony kurs za pkt expa nabite w maszynie ?
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Exp zdobywany na czołgu składa się z dwóch części. Exp którym odkrywasz kolejne moduły i czołgi oraz tzw wolny exp który możesz wykorzystać na odkrycie nowego modułu gdy brakuje Ci expa podstawowego.
O ile pamiętam gdy wybierzesz opcje przyspieszonego szkolenia załogi to idzie na to Exp podstawowy.
Odpowiedz
(29.06.2017, 22:26 UTC)Brachu napisał(a): Dzięki Nizm0 za porady dla mnie i ShiMana.

Dzisiaj już się lepiej grało nam wspólnie we trójkę. Mam siateczkę maskującą Biggrin

Teraz pozostaje mi wymaksować pojazdy I trieru i je sprzedać. Rozumiem, że wymaksowanie pojazdu I trieru jest konieczne do możliwości badania pojazdów II trieru ?

Jeżeli sprzedam pojazd II trieru to wraca do mnie jego doświadczenie bojowe albo jego część?

Nie ma sprawy Smile fajnie się gra w kilka osób a nie ciągle samotnie.

Uważam że nie ma sensu maxować pierwszych tierów no chyba że dobrze Ci się gra to możesz odblokować wszystko, aby odblokować następny poziom potrzebujesz odkryć tylko to co jest w linii do następnego. Doświadczenie po sprzedaży w dalszym ciągu pozostaje na czołgu, można jedynie wykorzystać je i zamienić na wolne doświadczenie, ale to wymaga GOLDa. jak wymaksujesz czołg to można zaznaczyć przyspieszenie szkolenia załogi, wtedy doświadczenie z czołgu przehodzi na jednego z załogantów (tego mającego najmniej)
Odpowiedz
Dzięki Nizm0

Nie wiem, jak grać. Teraz trochę anglika mediuma maksuję. Idę ku Matyldzie.

Odpowiedz
(30.06.2017, 21:40 UTC)Brachu napisał(a): Dzięki Nizm0

Nie wiem, jak grać. Teraz trochę anglika mediuma maksuję. Idę ku Matyldzie.

Jak już będziesz miał, daj znać. Matylda, jeden z moich ulubionych czołgów Smile Chętnie pogram.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Na razie 1000 expa muszę zebrać, najlepiej na II tierze Vickersa. Zbieram na lornetę.

Odpowiedz
A gra ktoś w Warthunder?
Odpowiedz
Grałem ale w trybie zręcznościowym nie jestem w stanie trafić w pojazd. brakuje mi widoku fps.

Odpowiedz
Ja czasem pykam w WT jednostkami lotniczymi w RB. Po WoT nie mam weny żeby grać czołgami choć wiem że w WT wygląda to lepiej. Niesmak po WoWp sprawił że samoloty w WT w RB są naprawdę smakowite. AB co prawda i tak jest lepszy niż w WoWp ale RB ma swój urok i wymaga więcej od gracza. SB po kilku próbach skonfigurowania na myszy i klawiaturze odpuściłem, nie mam zbytnio miejsca i czasu żeby konfigurować HOTAS'a Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Do SB wystarczy np. taki Javelin, do którego nawet przygotowano specjalny preset ustawień.

Ja na samolotach zarabiam kredyty, bo mam sporo premkowych jeszcze no i chyba wszystkie stare nacje do V tieru porobione (pierwsze jety).
Ale i tak wolę w tanki grać. Czy to RB czy AB.
Odpowiedz