World of Tanks
T-127 genialny czołg Biggrin też go mam, kiedyś dawali w CD-Action Biggrin Jeżeli chcesz szybko dojść wyżej trzymaj się jednej lini max 2, a jak chcesz się pobawić to nic nie stoi a przeszkodzie. Ja rozwijam ok 5-6 lini na raz przez to mi się dłuży trochę wbicie 10 :/
Jeżeli chcesz fajne czołgi to mogę polecić parę ale to najlepiej w zależności od własnych preferencji. Jak pisałem droga do IS-7 jest jedną z przyjemniejszych, sporo dobrych czołgów. Medy radzieckie jak Obiekt 140 czy T-62a są jednymi z najlepszych medów na 10, ale droga do nich nie jest łatwa, tzn mają na tyle słabe działka że trzeba się często goldem posiłkować. Bardzo dobre są też francuskie AMX 50 B czy Bat.-Châtillon 25 t ale to magazynki i gra się nimi zupełnie inaczej (trzeba przywyknąć, ja się w nich zakochałem). Do AMX 50 B ostatnio jeden z youtuberów NewMultiShow robił wyzwanie od widzów i na nowym koncie miał wbić go w tydzień, warto pooglądać. Z niemieckich to na pewno Maus, ostatnio go poprawili i się gra nim teraz podobno świetnie (ale chodzą plotki że mają go znerfić bo obecnie jest OP). Type 5 Heavy jest niezły, ale kilka początkowych czołgów to jedne z najgorszych na swoich tierach Sad Ciekawym TD 10 poziomu to FV215b (183) ale droga do niego jest jak ścieżka z rozpalonym węglem, same bardzo wolne pojazdy bez wieży, owszem twarde od przodu ale bardzo łatwo objechać.

Z niskich tierów warto zrobić sobie z niemieckiego drzewka 3 tieru Pz.Kpfw. II Luchs, bardzo fajny karabinek z genialną penetracją. Więcej jak coś postaram się powiedzieć wieczorem, niestety o niskich tierach za wiele nie wiem :/
Odpowiedz
Odnośnie dojenia to powiem tak, i pewnie warna dostanę, niektóre kobiety potrafią dać przyjemność od tak z serca, inne za kasę/poświęcony czas a w przypadku niektórych zastanawiasz się czemu od dziesięciu lat pakujesz kasę i czas choć nie ma ani satysfakcji ani przyjemności. WoT to ta 3 kategoria a WT 1 jeśli nie zaszczepisz sobie bakcyla kolekcjonera Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Dzięki Nizm0 za grę i porady. Będę ulepszał t-26. Jednak najlepiej się czuję na razie na I trierze. Szwedzki pojazd I trier jest ok.

http://rykoszet.info/wp-content/uploads/...ZyBLps.jpg
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Miałem grać w WoTa, grałem w War Thundera Tongue

Może jutro coś razem pykniemy? Biggrin

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Uzupełniając moją wcześniejszą wypowiedź. Nizm0 pokazał mi jak grać. Nadal jadę środkiem. Raz prawie bazę zająłem tylko mnie premka artyleryjska rozwaliła. Nabijamy expa w szwedzkim traktorku, tak aby można było kupić pojazd z II trier.

Wczoraj Niemiecki traktorek dostał dwa celne strzały. Zaliczyłem dwa całkowite trafienia. Polecam spróbować.

Odpowiedz
Brachu jak chcesz złapać trochę taktyki możemy odpalić tryb treningowy który niestety wymaga 2 graczy i mniej więcej wytłumaczę co, jak i czym robić na różnych mapach, oraz zachowania się na polu bitwy. Możesz też przejść samouczka, podobno niedawno go trochę ulepszyli.
Odpowiedz
Samouczek uczy strzelania i jazdy przód tył a i strzelania do pojazdu w ruchu. Taki na odwal się Jest 10 misji szkoleniowych toczących się na pierwszych mapach.

Dziękuję za chęć poświęcenia czasu dla takich misji.

Jako, że mam konto Premium do niedzieli, chciałbym jak najwięcej kasy i expa wbić. Kosztem nawet rozwalenie. Najwięcej się uczę jeżdżąc I trier. Nawet tym T-127 później lepij mi szło.

Miałem przed pracą odpalić T-127 ale nie dałem rady wstać o 4:45.

@Nizm0 co to było za działo, które mnie rozwaliło stojąc niwiadomogdzie

Odpowiedz
(28.06.2017, 11:10 UTC)Brachu napisał(a): Samouczek uczy strzelania i jazdy przód tył a i strzelania do pojazdu w ruchu. Taki na odwal się Jest 10 misji szkoleniowych toczących się na pierwszych mapach.

Dziękuję za chęć poświęcenia czasu dla takich misji.

Jako, że mam konto Premium do niedzieli, chciałbym jak najwięcej kasy i expa wbić. Kosztem nawet rozwalenie. Najwięcej się uczę jeżdżąc I trier. Nawet tym T-127 później lepij mi szło.

Miałem przed pracą odpalić T-127 ale nie dałem rady wstać o 4:45.

@Nizm0  co to było za działo, które mnie rozwaliło stojąc niwiadomogdzie

Soko, jak chcesz to możemy pojeździć trochę T-127, mogę też sobie jedynkę sprawić, albo może sam jakieś gwiazdki najpierw zbiję Smile

A ten TD to FCM 36 Pak 40 400m zasięgu widzenia i świetny kamuflaż, na 3 tierach i otwartej mapie robi sieczkę.
Odpowiedz
To o tej samej godzinie co wczoraj. Ja do 21 powinienem się wyrobić.

Tego Flaka w domu obejrzę.

Ściągnąłem mogą, którego polecałeś. Dzisiaj zainstaluję.

Mam jeszcze dwa pytania, czy jak badam kolejny pojazd w kolejności to konieczne jest mieć doświadczenie z poprzedniego pojazdu oraz czy można kupić pojazd premkę z VIII poziomu nie mając wynalezionych pojazdów?

Odpowiedz
Badając kolejny pojazd wykorzystujesz doświadczenie zdobyte na danym pojeździe, dodatkowo możesz użyć tzw wolnego doświadczenia które otrzymujesz po każdej rozgrywce.
Premie możesz kupić dowolną, ale odradzam. Z racji małego doświadczenia będziesz się tylko denerwował że Ci nic nie wychodzi. Dodatkowo nasluchasz się od innych graczy, że se zabawkę kupiłeś i takie tam.
Odpowiedz