25.06.2017, 17:06 UTC
Mój tata gra 4 lata jakieś, myśle że może ci dosyć mocno pomóc, mogę Cię umówić na parę partyjek
|
World of Tanks
|
|
25.06.2017, 17:06 UTC
Mój tata gra 4 lata jakieś, myśle że może ci dosyć mocno pomóc, mogę Cię umówić na parę partyjek
(25.06.2017, 13:43 UTC)Rommie_PL napisał(a): Z 5 lat nałogowo grałem w tę grę jak chcesz to wypożyczę Ci moje konto jest tam jeszcze golda na wykup dwu letniego konta premium i bardzo dużo czołgów premium ... nie liczę już ile tysięcy złotych wydałem na tę grę. Przepraszam, że jeszcze raz odpisuję, poprzednio odpisywałem szybko na komórce. Boje się, że będzie tak, że każdy mnie będzie rozwalał. Tak jak ostatnio B. szalała w Quince i natykali się na Elite w Combacie a tam w Vettcie Docking Computer. Nie chcę być pośmiewiskiem. @TheKkubas Zawsze mogę spróbować swoich sił.
25.06.2017, 19:45 UTC
To ja jednak ponowie złota rade odinstaluj ta gre o wiele lepszy jest war thunder
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
25.06.2017, 20:43 UTC
Ta gra to masakra, wciąga, uzależnia, mi po roku udało się oduzależnić i już raczej jej nie zainstaluje.
Aczkolwiek, powodzenia @Brachu!
25.06.2017, 21:24 UTC
Potwierdzam, do 0.7.6 był sens grać potem uruchomili model biznesowy i WoT od tego momentu to jeden wielki szwindel z ustawianiem meczy i dojeniem kasy.
Ciągłe mieszanie w statach maszyn, sub nerfy/boosty robione przez MM z walki na walkę na potrzeby balansu, nigdy nie wiesz kiedy twoja ulubiona maszyna stanie się kupą G, co gorsza dotyczy to także premek... WarThunder czy to powietrzny czy lądowy jest bardziej pod każdym względem... ...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
25.06.2017, 22:30 UTC
@up
Święte słowa. Dlatego sprzedałem swoje konto. Po kolejnej zmianie na - czołgu powiedziałem dość. Nie po to spędzam czas ( a czas to pieniądz ) robię sobie dane maszyny i nagle twórcy uważają, że jest za dobra i trzeba ją popsuć bez żadnej rekompensaty. Odechciewa się cokolwiek dalej robić bo po co jak może ulec zmianie. No ale to jest biznes i ma przynosić kasę więc czego się spodziewać po "ruskich". A teraz to co się dzieje z czołgami premium to już cyce opadają. Kasa i jeszcze raz kasa.
26.06.2017, 07:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.06.2017, 07:55 UTC przez ShiMan.
Powód edycji: Powód dlaczego nie gram już w WoT
)
Dobra, coś o sobie w WoT-cie powiem:
- Nick w grze: ManganMan - Średni tier maszyn w grze: III - Ulubiona nacja: ZSRR - Najwyższy tier: V (z premium maszyną, bez niej IV) - Coś sprawiło, że odechciało mi się grać, nie pamiętam już co... (no tak, dojenie przez Wargaming.net) ![]() - Przeszedłem do WT, bo kasowanie luf i pastwienie się nad rozbrojonym przeciwnikiem daje frajdę (jak w 1337)
26.06.2017, 08:53 UTC
Wywołałem kontrowersyjny temat.
Czytałem, że WT też doi graczy, pewnie taki urok gier free to Play. Każda gra ma swoje wady, cóż poradzić. Kupiłem T-26 i zarabiać muszę niemieckim traktorkiem. Idzie na razie nieźle.
26.06.2017, 10:13 UTC
Niestety - Brachu, może i trochę kontrowersyjny, uznaj to trochę za ostrzeżenie.
Grałem od CBT w WoT, obecnie moje konto jest nieaktywne od dłuższego czasu, ale swoje kiedyś wyjeździłem. W pewnych okresach gra była fantastycznie wybalansowana, ale niestety weszła w model "pay to win" - subiektywne odczucie. Jako że dużo grałem każdym typem pojazdów (arta, lt, ht, med, td) widziałem jedną zależność. Wprowadzają czołg OverPowered w postaci premium pojazdu, masa ludzi go kupuje, z następną łatą robią rebalance i go nerfią tak że się nie da nim grać. Później wraca do łask po jakimś półrocznym okresie. W pewnym momencie MM zrąbali tak że dopiero teraz (podobno) zaczyna to jakoś wyglądać pod kątem losowań do bitew ![]() Pograj, sam ocenisz - gra jest fajna, inaczej bym nie grał w nią tyle (kwestia gustu ofc), ale polityka dotycząca tej gry... już nie... dlatego zakończyłem swoją karierę z dorobkiem ok 15 000 bitew... |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| DCS: World | GieNkoV | 60 | 59,637 |
16.05.2022, 06:49 UTC Ostatni post: dalo1236 |
|
| World of Warcraft Classic | Globeres | 32 | 33,315 |
26.08.2019, 21:38 UTC Ostatni post: Xenderr |
|
| World of Warships | Shibusen | 16 | 17,593 |