(29.05.2017, 15:35 UTC)Robinus napisał(a): EDIT:
Zaspojleruję żeby nie psuć dobrej energii 
Przejechałem się na zakupie w EMPIKU i narzekam (offtop):
Ehhh kupiłem za... 99 zł. Dałem się okraść, czy też delikatniej mówiąc - padłem ofiarą sprytnego sprzedażowego "empickiego" systemu.
Cena na powyźszej stronie dotyczy ceny wysyłkowej.
Mimo, iż na tej samej stronie można sprawdzić aktualną dostępność w konkretnym salonie, aktualnej ceny - już nie...
Empik - nie polecam 
Haha dobre. Już pisałem posta po tym jak napisałeś, że w empiku za 80pln, że to cena przy zamówieniu przez empik.com ale nie opublikowałem go w końcu bo pomyślałem, że o tym wiesz i się nie będę kompromitował 
Na przyszłość polecam zamawiać przez stronkę z odbiorem w konkretnym salonie (uprzednio sprawdzając dostępność). Nie żebym ja tak zrobił bo też kupiłem za 99
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
30.05.2017, 09:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.05.2017, 09:06 UTC przez Fenyl de Lechia.)
A ja się dziwie, że nikt nie sprawdził cen na gry-online.pl  Pomijając fakt, że wersję cyfrową można wychaczyć za 80zł, to pudełkową razem z przesyłką można mieć za tyle samo
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 46
Reputacja:
186
30.05.2017, 09:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.05.2017, 09:15 UTC przez Robinus.)
(30.05.2017, 09:06 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): A ja się dziwie, że nikt nie sprawdził cen na gry-online.pl Pomijając fakt, że wersję cyfrową można wychaczyć za 80zł, to pudełkową razem z przesyłką można mieć za tyle samo 
Ja sprawdzałem.
Podana tam wersja cyfrowa ze sklepu "grymel.pl" to pomyłka. Dotyczy wersji pudełkowej z dodatkowymi kosztami wysyłki.
Wysyłka pudełkowej wersji nie interesowała mnie - nie pozwalało na to niecierpliwe dziecko które rządzi moim mózgiem
Ja sprawdzałem jeszcze na muve.pl ale wersji cyfrowej nadal nie ma w sprzedaży a pudełkowa czas dostawy 3-5dni  Więc z tego samego powodu co Robinus poleciałem do empiku
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
(29.05.2017, 15:35 UTC)Robinus napisał(a): EDIT:
Zaspojleruję żeby nie psuć dobrej energii 
Przejechałem się na zakupie w EMPIKU i narzekam (offtop):
Ehhh kupiłem za... 99 zł. Dałem się okraść, czy też delikatniej mówiąc - padłem ofiarą sprytnego sprzedażowego "empickiego" systemu.
Cena na powyźszej stronie dotyczy ceny wysyłkowej.
Mimo, iż na tej samej stronie można sprawdzić aktualną dostępność w konkretnym salonie, aktualnej ceny - już nie...
Empik - nie polecam 
Ale to normalne, że Empik ma ceny w sklepie stacjonarnym inne, a inne przez www... ja w ogóle nie polecam ich... już kilkukrotnie zakupiłem towar, zapłaciłem, a po kilku dniach otrzymałem informacje, że towaru nie mają i nie będzie w tej cenie... kasę zwracają po jakimś czasie...
z tego co wiem to empik wogóle ma problemy z dzialalnoscia, wiec dla mnie to wygląda tak, że daja w dobrej cenie troche towarow ktorych nie maja z platnoscia z gory ... nastepnie obracaja gotowka przez jakis czas zapewniajac sobie jako taka plynnosc i po jakims czasie zwracaja gotowke informujac ze towaru nie ma...
Liczba postów: 816
Liczba wątków: 44
Reputacja:
147
Platforma:
CMDR: Dako
Bo w Empiku przez internet najlepiej kupować wybierając odbiór w jakimś tam salonie i płatność przy odbiorze. Wówczas unika się rozczarowań
Devsi wzięli pod uwagę narzekania części nabywców, przyszłe zmiany w grze: https://steamcommunity.com/games/longjou...1501048185
W skrócie, uproszą grę przez dodanie trybu "story mode", obecna pozostaną pewnie jak są.
Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
02.06.2017, 14:09 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2017, 14:19 UTC przez 2M1R.)
Eeee ze jak? Do rouge-like dodają tryb super easy? To zaprzeczenie idei tych gier... Dobrze ze tego nie kupiłem. Nie będę wspierał degeneracji gatunku
Edit: Sorry za ton posta ale definicja rogalików to dla mnie zgony
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 46
Reputacja:
186
Dzięki Drakk za newsa. Na szczęście dodali nowy tryb, a nie uprościli całości.
Co za czasy nastały. Gry się teraz "przechodzi" a nie bawi się nimi.
Najpierw ludzie narzekają, że jest za trudno. Potem - że za szybko się kończy...
Spieszmy się kochać trudne gry, tak szybko odchodzą...
|