Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
30.03.2017, 18:30 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2017, 18:32 UTC przez Xenderr.)
(30.03.2017, 18:08 UTC)Calvarian napisał(a): Już widzę co będzie na forum jak wyjdą space legsy:
"Beznadziejne, będę musiał stracić 5 minut na zrobieniu tego, co wcześniej robiłem 2 klikami"
"No dobra, fajnie wygląda, ale mnie to nie interesuje, beznadziejny patch"
"Idiotyzm, nie zwiększy moich przychodów o 5 milionów na godzinę, po co to komu?"
"Po co oni to wprowadzają jak nie umieją? W Starcitizenie jest to 1000 razy lepiej zrobione"
"Lepiej by bugi naprawili a nie nowy content robili"
"Takiego contentu to nie content, jakby wprowadzili super duper fabularne misje z cutsenkami to by było ok"
PS. Zdrówko!
![[Obrazek: yplon-wybielacz-uniwersalny-5-l.jpg]](http://www.superkoszyk.pl/media/catalog/product/cache/1/image/398x/89039b26c043efe0e816e87e3830001b/S/0/s008390_01_1/yplon-wybielacz-uniwersalny-5-l.jpg)
PS2. Nie, to nie fanbojstwo, ja po prostu nie żyję w nieustannej agonii i nie czuje potrzeby wylewania żali na forum + cieszę się tym co nam dają i nie mam do nich wiecznego żalu, że nie jest dokładnie tak jak ja chce. Jakby tak było to zmieniłbym grę 
Po raz kolejny wspominam - to nie jest tak że ludzie narzekający na grę jej nie lubią, po prostu widzą że pewne rzeczy są robione głupio/bez sensu/słabo i na to narzekają. Moim zdaniem jak przejdą na model sprzedaży małych DLC i będę mógł kupić każde osobno to będzie rewelacja, zobaczę gameplay i kupię albo nie.
...
Czy gdy ktoś nie lubi decyzji polityków oraz tego co dzieje się z państwem to ma od razu zrzekać się obywatelstwa?
...
Patch 2.3, tak samo jak 2.2 moim zdaniem wprowadza ciekawe zmiany ale w postaci tych pobocznych rzeczy, a nie headline feature. Poza tym nowe lokacje to też nie jakiś cud, tylko po prosty assety 3D - nic więcej. Fajnie że są ale jakiś cudów nie oczekuję.
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
Mi chodzi tylko o to, że za każdym razem jak wchodzę na ten wątek (coraz rzadziej szczerze mówiąc) to 7-9 postów na stronę to narzekanie. Ja naprawdę rozumiem, że coś się nie podoba, ale bez przesady. Ile można? No ile? Ktoś napiszę, że coś mu się podoba to zaraz wyskakują 3 osoby które piszą, że to im się bardzo nie podoba bo powody. A jak ktoś pisze, że coś mu się nie podoba to wyskakują 3 osoby i poklepują się po plecach z tekstami: "Ale to ssie, nie?" "No strasznie" "Noooooooo". Btw. to samo było w wątku o 2.2.
Robi się wątek o narzekaczach, może w końcu trzeba  Ja coraz mniej wchodzę na forum bo po pierwsze się trochę wypaliłem a po drugie mi się nie chce ciągle czytać jakiejś krytyki, nawet jak jest konstruktywna (niestety rzadko) to mnie ona mało obchodzi, co mi z tego, że mogli zrobić to czy tamto lepiej, ale nie zrobili bo mieli inną wizję niż ja, albo nie mieli czasu/kasy itd. Ja się wolę bawić tym co mnie cieszy, a jeśli nic bym takiego nie mógł w Elicie znaleźć to bym w nią nie grał ani tym bardziej bym nie wchodził na jakieś forum narzekać, niestety są ludzie, dla których to się wydaje głównym zajęciem. Też mnie nie cieszy ciągłe powiększanie listy zignorowanych użytkowników, jeśli się okaże, że muszę ignorować połowę ludzi, to chyba czas przemyśleć czy to jest dla mnie dobre miejsce.
Z przykrością rano stwierdziłem, że może ekipa Mysterona ma lepsze podejście do Elity niż niektórzy bardzo wokalni tutaj
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
30.03.2017, 19:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2017, 19:09 UTC przez Quarion.)
(30.03.2017, 18:08 UTC)Calvarian napisał(a): Już widzę co będzie na forum jak wyjdą space legsy:
"Beznadziejne, będę musiał stracić 5 minut na zrobieniu tego, co wcześniej robiłem 2 klikami"
"No dobra, fajnie wygląda, ale mnie to nie interesuje, beznadziejny patch"
"Idiotyzm, nie zwiększy moich przychodów o 5 milionów na godzinę, po co to komu?"
"Po co oni to wprowadzają jak nie umieją? W Starcitizenie jest to 1000 razy lepiej zrobione"
"Lepiej by bugi naprawili a nie nowy content robili"
"Takiego contentu to nie content, jakby wprowadzili super duper fabularne misje z cutsenkami to by było ok"
Zapomniałeś o:
"Imersja pada bo moja postać nie może się w kiblu nawet odlać"
"Imersja -1000000000000 bo moja postać nie rzyga po przedawkowaniu alkoholu"
"Imersja do kitu bo postać nie jest pijana tak jak ja po załadowaniu 100 litrów wódki"
"Skopali imersję bo nie mogę w VR naciskać przycisków na statku"
"Nie czuję w VR struktury tego co dotyka moja postać"
"To nierealistyczne bo mojej postaci nie rosną z czasem włosy i paznokcie"
   Jakoś strasznie mnie to rozśmieszyło  
Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
Właśnie.
Bierzcie przykład z SDC i Nitka. Oni nigdy nie narzekają. Grają w grę tak jak lubią i są zadowoleni i mają całą masę zabawy po każdej nowej decyzji FDev.
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
(30.03.2017, 19:20 UTC)Kyokushin napisał(a): Właśnie.
Bierzcie przykład z SDC i Nitka. Oni nigdy nie narzekają. Grają w grę tak jak lubią i są zadowoleni i mają całą masę zabawy po każdej nowej decyzji FDev.
Dokładnie tak robię i byłbym bardzo szczęśliwym graczem ed gdyby nie konieczność przekopywania się przez tonę narzekania za każdym razem jak chce sprawdzić czy jest jakieś nowe info odnośnie bety.
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 9
30.03.2017, 19:37 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2017, 19:46 UTC przez Wołodyjowski.)
W takim razie... CALVARIAN, KYOKU! Bierzcie leczące beamy i lecimy polować wewnątrz coriolisów! Bądźmy szczęśliwymi ludźmi! Wspólnie szukajmy sensu życia grania w Elite: Dangerous!
A tak serio - pierwszy raz narzekam i już mnie to męczy... może po prostu poczekajmy do wyjścia live? A jak narzekamy to na forum frontiera, bo tam możemy cokolwiek zdziałać (szansa minimalna, ale jednak...), a tutaj nie ma pracowników FDEVu tylko w większości casualowi gracze, którzy nic nie zmienią po przeczytaniu naszych wypocin...
A na koniec zacytuję post Mateusza Płytkigrób
(29.03.2017, 15:28 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Najlepiej zróbcie swoją grę, będziecie mieli taką, jaką chcecie.
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
30.03.2017, 19:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2017, 19:49 UTC przez Xenderr.)
(30.03.2017, 19:37 UTC)Wołodyjowski napisał(a): W takim razie... CALVARIAN, KYOKU! Bierzcie leczące beamy i lecimy polować wewnątrz coriolisów! Bądźmy szczęśliwymi ludźmi! Wspólnie szukajmy sensu życia grania w Elite: Dangerous!
A tak serio - pierwszy raz narzekam i już mnie to męczy... może po prostu poczekajmy do wyjścia live? A jak narzekamy to na forum frontiera, bo tam możemy cokolwiek zdziałać (szansa minimalna, ale jednak...), a tutaj nie ma pracowników FDEVu tylko w większości casualowi gracze, którzy nic nie zmienią po przeczytaniu naszych wypocin...
A na koniec zacytuję post Mateusza Płytkigrób
(29.03.2017, 15:28 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Najlepiej zróbcie swoją grę, będziecie mieli taką, jaką chcecie.
Tu nie chodzi o to żeby coś zmienić ale o to czyja racja jest najmojsza.
Btw. stacje w asteroidach są ładne! Aczkolwiek widziałem tylko na YT bo nie chciało mi się odpalać bety tylko po to żeby popatrzeć, ale ładne ładne
Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
No ja czekam właśnie na live. Chciałem polatać sobie i pozwiedzać nowe lokacje. Nie chcę tego robić w becie, bo to jak wyjedzenie nadzienia z jagodzianki... później sama buła zostaje.
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 9
30.03.2017, 20:03 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2017, 20:04 UTC przez Wołodyjowski.)
Nie no, ja jaram się tymi nowymi stacjami/poisami itd. to dla mnie najfajniejsza zmiana, no i kamera :>
(30.03.2017, 20:03 UTC)Kyokushin napisał(a): No ja czekam właśnie na live. Chciałem polatać sobie i pozwiedzać nowe lokacje. Nie chcę tego robić w becie, bo to jak wyjedzenie nadzienia z jagodzianki... później sama buła zostaje.
No ja tylko zwiedziłem 2 megashipy i uznałem, że koniec spojlerów.
|