1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Cóż zależy od wprawy zapewne - 2 tyg temu leciałem na rundkę do Eagle i Omega
w jedną stronę neurostradą przy pomocy https://www.spansh.co.uk/ zajęło mi ok 5h, spowrotem leciałem już na pałę po 999Ly i miałem wrażenie że szybciej mi powrrót poszedł.
Odpowiedz
Do dyskusji o neutronówkach są odpowiednie wątki, może by ktoś przeniósł nasze oftopy Smile
Odpowiedz
A wracając do tematu: multicrew ma jakąś date dodania do bety czy jest zawieszone do odwołania?
Odpowiedz
"Skok bez boosta 49,8LS
Skok z Boostem ( neutronówka ) faktyczny 199LS"

Raczej nie o LS ci chodziło tylko o LY (sekundy świetlne / lata świetlne).

@Ulpian no w obecnym stanie ta beta to nic nie wnosi. Cholera wie co Frontier sobie myśli. Pewnie ścieme puścili że mają i teraz kupują czas Wink A tak serio, no lipka bo wszyscy czekają. Daty nie było niestety.
[Obrazek: coLdRBJ.png][Obrazek: 38390.png]

Odpowiedz
W weekend jest PAX więc pewnie mają dość zajęć, ale juz kilka razy mnie FD zaskoczyl pozytywnie z terminami, więc kto wie, mnie sie tam nie spieszy, kamery jeszcze nie ogarnalem, a w Holo-me udało mi się zrobić jedynie nos w miare przypominający mój, więc jestem w krzakach i do niczego mi MC beta nie jest potrzebna na razie Smile
Odpowiedz
(07.03.2017, 13:03 UTC)Baton napisał(a): W weekend jest PAX więc pewnie mają dość zajęć, ale juz kilka razy mnie FD zaskoczyl pozytywnie z terminami, więc kto wie, mnie sie tam nie spieszy, kamery jeszcze nie ogarnalem, a w Holo-me udało mi się zrobić jedynie nos w miare przypominający mój, więc jestem w krzakach i do niczego mi MC beta nie jest potrzebna na razie Smile

No teraz terminem wydania bety MC to raczej trudno im będzie kogoś pozytywnie zaskoczyć...

Mnie nie interesowało Halo, ani kamera... tak że trochę zgryźliwy jestem Smile
Odpowiedz
https://forums.frontier.co.uk/showthread...a-Update-2 Beta 2 już dzisiaj do pobrania. Dodali MC! Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Znowu mnie pozytywnie zaskoczyli Smile No to wieczorem będzie testowanie....
Odpowiedz
Cytat:Hi all, QA has identified a problem with multicrew on todays build. As such, it'll remain disabled until a future beta build. Our apologies on this front, but we want to make sure everything with multicrew is properly functional.
Odpowiedz
(08.03.2017, 12:36 UTC)Baton napisał(a): Znowu mnie pozytywnie zaskoczyli Smile No to wieczorem będzie testowanie....

FalstartBiggrin Najpierw MC miało być w tym patchu a potem zmienili zdanie Sad

[Obrazek: lL4UzI3.jpg]
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz