Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY
Ja niestety nie bede mogl brac udzialu w tym ewencie ale chetnie przyjme zaklady ile painitu uda sie wykopac Smile gdyby ktos mogl zatrzymac dla mnie 7-10t to z checia odkupie za zloto w sobote albo piatek poznym porankiem, potrzebuje zeby odblokowac inzyniera od HRPkow i pancerza
Odpowiedz
(27.02.2017, 17:42 UTC)Yarlam napisał(a): Ja niestety nie bede mogl brac udzialu w tym ewencie ale chetnie przyjme zaklady ile painitu uda sie wykopac Smile gdyby ktos mogl zatrzymac dla mnie 7-10t to z checia odkupie za zloto ???  w sobote albo piatek poznym porankiem, potrzebuje zeby odblokowac inzyniera od HRPkow i pancerza

Yarlam w takich właśnie sytuacjach można używać banku  Biggrin
Ja ci dam złoto ... nie ma jak weksel !  Tongue
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
Ja sie martwie o zaklady a ty o bank Biggrin
Odpowiedz
@Yarlam - łap mnie w grze, nie na TSie. Bywam w dziwnych godzinach. Mogę polecieć - z tego, co wczoraj na TSie chłopaki mówili - samemu masakra z painitem.
Odpowiedz
Bede pamietal
Odpowiedz
Mam wykopane 18 ton Painitu do oddania
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Chętnie przygarnę 10 ton jak Ci zostanie.
Odpowiedz
Mi trzeba tylko 7 bo rano wykopwlem 3, bierz 10 jak Kofi odda Biggrin
Odpowiedz
Będę musiał konto w banku założyć....
Odpowiedz
(27.02.2017, 17:39 UTC)dasketh napisał(a): Ubiegłeś mnie trochę w pewnym sensie bo już rano pisałem na SB o górnictwie Smile

W Piątek 03.03.3303 ogłaszam kolejną edycję wspólnej akcji kopalnianej w Naszym ulubionym HR 8671, rozpoczynamy ok 21 czasu polskiego.
W przypadku dużej ilości chętnych kopiemy PAINITE, w przypadku małej frekwencji do tego dorzucamy Palladium i Platinum.

Mnie osobiście interesuje Gold dla odblokowania inżyniera, ale jako szperacz przy okazji popracuję, proszę chętnych o jakieś wstępne deklaracje kto będzie. Nie jest to obligujące, lecz informacyjne.

Wstępnie się zgłaszam, zapewne jak zwykle dołączę 21+ jak mini me zaśnie. Moja górnicza T9 już tam stacjonuje na stałe.

o7
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz