Rust
(21.01.2017, 15:26 UTC)Robinus napisał(a): Hahahaha sorry Szarik, ale zakosiłem tę czapkę z twoich zwłok Smile

Ja teraz będę wioskowym szamanem! Buhahahahaha! Biggrin

Juz jej nie masz .... poszedles spac pomiedzy drzwiami i twoje nogi wisza na zewnatrz budynku ;Wink cialo w srodku ...
Odpowiedz
Kupilem HB dla Shadowrun: Hong Kong, tymczasowy brak kluczy Sad , i został mi invite do rusta, także jak ktoś nie ma kasy a chce się pobawić to proszę bardzo.
Mam nadzieję że nie ma wśród nas żadnych januszy/cebularzy i linka użyje osoba która będzie się bawić w Rust, najlepiej z nami Smile
Jak ktoś łyknie kluczyk to niech przynajmniej da znać Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(21.01.2017, 15:26 UTC)Robinus napisał(a): Hahahaha sorry Szarik, ale zakosiłem tę czapkę z twoich zwłok Smile

Ja teraz będę wioskowym szamanem! Buhahahahaha! Biggrin

Haha... najpierw bezbronnego i śpiącego zabijają w jego domku, a później okradają Tongue...  Robinus, aby zostać wioskowym szamanem to trzeba sobie wilka ubić i go wypatroszyć Tongue

A oto cel jutrzejszej sesji, stworzenie przyjaznego miejsca dla skazanych przez Hetmana na banicje pilotów - na nieznanej planecie, na opuszczonej wyspie.... 

[Obrazek: CdTmprS.jpg]
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Już broń palną macie?
Odpowiedz
(21.01.2017, 16:52 UTC)Myr0n napisał(a): Już broń palną macie?

A jak ... jesteśmy zdolni piloci... Hetman myślał, że zostawiając nas z pochodnią i nagich to sobie nie poradzimy Biggrin...  choć niektórzy nadal mają kłopot z misiami:

KRIZTOZZ - 2 ATAKI MISIA

Fenyl w akcji*:

[Obrazek: J19QgBW.png]

*Takie rzeczy się dzieją, w tej grze wychodzi z nas to co 'najprymitywniejsze' - zachęcamy Husarzy do poznania siebie -> tylko na Hetmańskiej wyspie  skazanych pilotów

Ciekawostka, 2MIR jako jedyny na początku gry nie zginął z rąk niedźwiedzia, wilka, czy innego gracza, nie wpadł do rowu z dzidami, nie natknął się na zabójcze promieniowanie... po prostu umarł z głodu:

[Obrazek: d0vh8wJ.png]

Już wszyscy wiedzą, że śmigłowiec latający nad wyspa pilotuje sam Hetman, wydało się:

[Obrazek: GzTdTpq.png]
Odpowiedz
Ze względu na ramy czasowe jakie mi przysługują na granie ( Tongue ) będę pewnie okazjonalnie wpadać moim hojnie obdarowanym murzynem i ubogacać kulturowo Biggrin
Odpowiedz
(21.01.2017, 17:49 UTC)szarik napisał(a): A jak ... jesteśmy zdolni piloci... Hetman myślał, że zostawiając nas z pochodnią i nagich to sobie nie poradzimy Biggrin...  choć niektórzy nadal mają kłopot z misiami:

KRIZTOZZ - 2 ATAKI MISIA

Pecha miałem. Biggrin  To są wyszkoleni zabójcy niczym specnaz przeciwko WOT.

Ale na swoją obronę, w drugim ataku byłem rozkojarzony. Przeżywałem traumę związaną ze sposobem w jaki potraktowałeś moje zwłoki. Confused  Poza tym, jak uciekałem, to mózg wyciekał mi uszami i nosem a oko spłynęło na brodę, bo ukradłeś moją czaszkę, pewnie do odprawienia jakiegoś tajnego rytuału Voodoo. Biggrin

Jednym słowem gra jest mocna. Wink

A, Hetman nie pilotuje śmigłowca, bo sam się zesłał na wyspę i pod postacią kobiety jesteśmy przez niego infiltrowani. Biggrin

Odpowiedz
Jutro o 18:00 na TS się widzimy...  zastanówcie się czy chcecie mieć opcje tworzenia Klanów w grze:

[Obrazek: clans-help-jpg.7054]
Odpowiedz
Ja niestety w tym terminie mogę jedynie na forum lub w grze zabierać głos, lapek na wyjeździe i brak mic'a.

Mathias, zagospodaruj może jakoś spamem TWH klucz z http://www.thewingedhussars.com/showthre...4#pid55454
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
INFORMACJA: Serwer został wyczyszczony i trwa konfiguracja pod sesje, proszę do 18:00 się nie logować do gry...
Odpowiedz