Przedstaw się
Witaj. Co do Ernesto, to słyszałem ciekawą anegdotę, o tym, jak został prezesem Banku Narodowego Kuby. Gdy triumfujący rewolucjoniści, siedząc wokół wielkiego stołu, powoływali swój rząd, padło pytanie: czy wśród obecnych są ekonomiści? Ku zaskoczeniu wszystkich, rękę podniósł Ernesto. Więc zgłoszono jego kandydaturę na prezesa BN i przegłosowano  bez trudu. Później się okazało, że "Che" miał kaca, dlatego źle usłyszał pytanie - myślał, że chodzi o to, czy na sali są komuniści.
Odpowiedz
Witam wszystkich których jeszcze nie witalem
Odpowiedz
Wiatm wszystkich cmdrów☺ Nazywam sie Bartek w Elite gram okolo 1.5 roku i nie moge przestac☺ Posiadam kilka fajnych statkow i moja perelke Imperial Cutter. Nie bylo latwo zdobyc to cacko ale trading zrobil swoje. Mam ograniczony czas ogolnie na gry a to przez dwie male dziewczynki ktore mam na swoim pokladzie☺ Lubie rysowac, klimaty cyber punkowe i Rpegi. Pozdrawiam!
Odpowiedz
Witamy! Jak dziewczynki podrosna, to beda smigac w Imperial Fighterach w ramach Multicrew. Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:
https://www.flickr.com/photos/gczechowski
W elite gram wlasciwie od pierwszej czasci, a w Dangerous od preview na XO. Posiadam Corvette, Cuttera, Anaconde i kilka mniejszych statkow.

Pozdrawiam

Baj de £ej Wink Wczoraj zmienilem nicka w grze na xSteelBeastx i probowalem dzisiaj napisac PM do oficera na forum, ktory zajmuje sie zmiana nickow ale nie mam obcji wysylania PMow. Zgaduje, ze to przez to, ze jestem kadetem?
Odpowiedz
(29.12.2016, 12:04 UTC)BCH SteelBeast napisał(a): Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:
W elite gram wlasciwie od pierwszej czasci, a w Dangerous od preview na XO. Posiadam Corvette, Cuttera, Anaconde i kilka mniejszych statkow.

Pozdrawiam

Baj de £ej Wink Wczoraj zmienilem nicka w grze na xSteelBeastx i probowalem dzisiaj napisac PM do oficera na forum, ktory zajmuje sie zmiana nickow ale nie mam obcji wysylania PMow. Zgaduje, ze to przez to, ze jestem kadetem?

Piękny sprzęcior do astrofotografii Smile
Witam na pokładzie wszystkich Kadetów Biggrin
Odpowiedz
Jak dożyje emerytury to właśnie to będę na niej robił, zazdroszczę

P.S. Przez twoje fotki właśnie się przysmażyłem.
Odpowiedz
(29.12.2016, 12:04 UTC)BCH SteelBeast napisał(a): Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:

Pozdrawiam

Z tego co wiem kadeci mogą wysyłać pmki. To raczej kwestia czegoś innego.
Odpowiedz
Czołem piloci.

Za nickiem Kahea ukrywa się Emilian, rocznik 73, od urodzenia mieszkający w Kudowie Zdrój. Moja przygoda z Frontierem rozpoczęła się od First Encounters na starym AtariSTE. W Elte Dangerous jestem nowym graczem, gdyż dopiero teraz nowy komputer pozwolił na odpalenie gry. Będę starał się być jak najbardziej aktywny w grze na ile mi to pozwoli czas.

Pozdrawiam
Odpowiedz
(29.12.2016, 12:04 UTC)BCH SteelBeast napisał(a): Witam wszystkich. Grzegorz, rocznik 80ty, od 7 lat w UK, interesuje mnie glownie nauka, fizyka, astronomia i astrofotografia, na co nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Kilka moinch starszych zdjec mozna znalesc tutaj:

Genialne fotki! Jednym z moich marzeń jest nabycie sprzętu pozwalającego robić takie zdjęcia (póki co mam syntę 8 na dobsonie + kilka okularów).

Odpowiedz