Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
Ja sciągnąłem wersję "demo" NMS zainstalowałem, pograłem. odinstalowałem. Ta gra miała potencjał ale został on w dużej mierze zaprzepaszczony.
Odpowiedz
A już zaczynałem podejrzewać, że jednak porzucili projekt...

Szkoda by mi było, bo przegrałem ponad 100 godzin i czekam z nadzieją na nową zawartość:

http://steamcommunity.com/games/275850/a...3667502471
Odpowiedz
(26.11.2016, 12:19 UTC)Robinus napisał(a): A już zaczynałem podejrzewać, że jednak porzucili projekt...

Szkoda by mi było, bo przegrałem ponad 100 godzin i czekam z nadzieją na nową zawartość:

Projekt zostal porzucony na to wyglada, 2 programistow przeszlo do Star Citizena. Szkoda bo framework mieli wystarczylo tylko go rozwijac.
Odpowiedz
(26.11.2016, 13:14 UTC)Qasz napisał(a):
(26.11.2016, 12:19 UTC)Robinus napisał(a): A już zaczynałem podejrzewać, że jednak porzucili projekt...

Projekt zostal porzucony na to wyglada, 2 programistow przeszlo do Star Citizena. Szkoda bo framework mieli wystarczylo tylko go rozwijac.

Mam nadzieje że nie Sean Murayy, bo kupiłem 85X LTI wczoraj za dwie paczki.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
NMS jest obecnie w stanie agonalnym. Indyk stylizowany ma gre AAA z regularnie podsycanym hype mial nikle szanse na powodzenie. To moglaby byc swietna gra, gdyby stalo za nia duze studio z duzym budzetem i pomyslem na rozgrywke, a nie z aranzowanymi scenkami z gameplay, ktory mijal sie z rzeczywistoscia. NMS zasluzenie zdobedzie tytuly Najwiekszego Rozczarowania 2016 Roku...
Odpowiedz
(26.11.2016, 15:20 UTC)Kyokushin napisał(a): Mam nadzieje że nie Sean Murayy, bo kupiłem 85X LTI wczoraj za dwie paczki.

Ty lepiej szybko zmień TWH na main organization bo jak ktoś wejdzie na twój profil to wita go wielkie logo AD Wink

A co do Seana Murraya to mam nadzieje ze Roberts nie jest taki mało przewidujący i by go nie zatrudnił Smile
Odpowiedz
(26.11.2016, 21:05 UTC)2M1R napisał(a):
(26.11.2016, 15:20 UTC)Kyokushin napisał(a): Mam nadzieje że nie Sean Murayy, bo kupiłem 85X LTI wczoraj za dwie paczki.

Ty lepiej szybko zmień TWH na main organization bo jak ktoś wejdzie na twój profil to wita go wielkie logo AD Wink

A co do Seana Murraya to mam nadzieje ze Roberts nie jest taki mało przewidujący i by go nie zatrudnił Smile

A jednak sie pomylilem! Update do NMS w tym tygodniu, budowanie baz ... zobaczymy co z tego wyjdzie, aczkolwiek jak nie dodali multiplayera to juz tylko ostatnie oddechy trupa.
Odpowiedz
(27.11.2016, 00:54 UTC)Qasz napisał(a):
(26.11.2016, 21:05 UTC)2M1R napisał(a):

A jednak sie pomylilem! Update do NMS w tym tygodniu, budowanie baz ... zobaczymy co z tego wyjdzie, aczkolwiek jak nie dodali multiplayera to juz tylko ostatnie oddechy trupa.

No właśnie od tej informacji zacząłem odkopywanie wątku. 

Zadziałał jakiś ciekawy psychologiczny mechanizm, kiedy wszyscy są głęboko przekonani, że coś jest czarne, to nawet jak ktoś krzyknie "białe!", to inni dalej słyszą "czarne"...

Update ma zawierać raczej "fundamenty pod budowę baz", więc lepiej nie nastawiać się na coś dużego, jednak tak jak pisałem kilka postów wyżej, cieszę się, że projekt nie umarł.
Odpowiedz
Przyznam, że nie wyobrażam sobie co studio Hello Games (czyli jeszcze nigdy (w branży gier) tak niewielu oszukało tak wielu) mogłoby zaoferować aby coś z tego było ... Sama zapowiedź budowania bazy w grze opartej na eksploracji, nie wracania do odwiedzonych planet i wielkiej (bezcelowej) podróży do serca galaktyki brzmi trochę dziwnie. Ciekaw jestem co zaoferują i czy przekonają do siebie graczy albo czy będzie to "łabędzi śpiew" dla Pana Seana Murraya.
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Wg mnie Pan Murray powinien kilka miesięcy posiedzieć w kiciu tak dla przestrogi dla innych.
Z drugiej strony twórcy Star Citizena lecą w bambo jeszcze bardziej niż Sean Wink
Albo nie w bambo - po prostu znaleźli złoty i niewyczerpany środek na zarabianie góry pieniędzy... Pamiętacie jak ludzie podniecali się akwarium w DLC (płatnym !) - no kurde płacić za wirtualne akwarium ? Wink

Ups... zszedłem z tematu.
Odpowiedz