Przedstaw się
Witam, z tej strony Tesu aka Maciek, rocznik 80. Urodzony w Lodzi, wychowany w Sopocie, od 12 lat zamieszkaly w stolicy Irlandii. Maz, ojciec i pracownik miedzynarodowego korpo w jednym. Interesuja mnie nowinki technologiczne, jestem tez koreanofilem. Uwielbiam ksiazki napisane przez Pratchetta, Sienkiewicza oraz kuchnie dalekowschodnia. Co jeszcze... lubie grzebac w komputerze i podrozowac, poznawac odmienne zwyczaje i intrygujace miejsca, interesuje mnie takze historia starozytna i XX wieku. 

Moim najwiekszym hobby od ponad 25 lat pozostaja jednak gry - glownie strzelanki, strategie i rpgi, ale chetnie siegam tez po inne gatunki. Przez kilka lat dosc hardkorowo ogrywalem World of Warcraft odnoszac sukcesy w roli class lidera w kilku roznych gildiach pve oraz kierujac kilkunastoosobowym premade najlepszych w owym czasie graczy pvp na serwerze. Swietnie czuje sie tez w multi strzelanek COD i BF, jednak bez ambicji bycia pr0, bez rzucania miechem w monitor po kazdym niepowodzeniu i bez niszczenia sobie sprzetu jak Janowicz w CS-ie. Gry to dla mnie relaks i dobra zabawa, a nie druga praca czy powod do nerwow. 

Jesli zas chodzi o Elite, to z seria jestem od czasow Frontier: Elite 2. Chociaz bycie ojcem i wyjazdy w kilkudniowe delegacje sluzbowe czasem na drugi koniec swiata nie sprzyjaja oddawaniu sie mojemu hobby w takim stopniu, w jakim bym chcial, to w ED staram sie grac regularnie. Nie planuje tego w najblizszym czasie zmieniac, zwlaszcza ze glownie dla tej gry niedawno zaopatrzylem sie w gogle VR, a i mam tez jeszcze sporo wlasnych celow, ktore chcialbym w ED zrealizowac. Grywam przewaznie tylko wieczorami, czasem w nocy. 

I to by bylo chyba tyle o mnie tytulem wstepu...
Odpowiedz
Witamy serdecznie! Co do VR, zachęcam do zapoznania się z wątkiem w bilbiotece, jest tam dużo przydatnych informacji Smile a nocną porą się nie martw, nocnych marków Ci u nas dostatek Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Czołem Tesu, miło poznać kolejnego komandora z zielonej stacji dokującej Wink
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Witaj Tesu.
Jeśli nie jesteś ze mną, stałeś się moim wrogiem. Z drugiej strony nie martw się. Nadal możesz lecieć drugą połową statku...

[Obrazek: fda22249e3b0788dd549e21442b1af63.jpg]

Pozdrawiam i witam w Naszych szeregach !
Odpowiedz
Coraz wiecej nas na zielonej wyspie Smile polnocna irlandia sie klania Smile
Odpowiedz
(19.10.2016, 16:35 UTC)Yarlam napisał(a): Coraz wiecej nas na zielonej wyspie Smile polnocna irlandia sie klania Smile

Zaraz wyjdzie że po Warszawie założycie tam drugą kwaterę główną.

Po za tym witam wszystkich nowych w naszych szeregach.
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
Witam wszystkich nowych pilotów. Dawno mnie tu nie było.
Wielu Apaczy się przewinęło. Jest NAS tu sporo... dajcie znać to i swoje skrzydło założymy. Biggrin

Skrzydło "Apacze" tylko i tak sobie forum czytam, a co się będę wypowiadał...
Odpowiedz
Dzień dobry, na imię mam Bartek, lat 31, piję od 4 lat yyy to nie ta grupa Tongue

A tak na poważnie. Mieszkam w Inowrocławiu, były żołnierz zawodowy, aktualnie kierowca zestawu ponadnormatywnego (średnio 100 ton). W ED gram rekreacyjnie i zajmuję się handlem.
Odpowiedz
To jak najbardziej ta grupa, ale o tym się sam przekonasz Biggrin Witamy!
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Zachęcam wszystkich kadetów do napisania czegoś o sobie, można zgarnąć repa! Pomoże nam to w rozróżnieniu nowoprzybyłych, których teraz będzie całkiem sporo Smile
Odpowiedz