Opakowanie zastępcze Shout Box
Szczerze mówiąć Discord jest całkiem spoko, szczególnie jako zastępstwo Shoutboxa Tongue
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Nie przekonasz mnie Biggrin
A co to jest discord ?
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Discord to coś na zasadzie TeamSpeak'a, służy głównie do komunikacji głosowej i tekstowej podczas grania.

Discord z tego co wiem, nie wymaga aby postawić serwer. Połączenie działa na zasadzie skype (chociaż z tego co wiem, jakieś tam pokoje czy coś można zakładać, które zostają i się do nich dołącza zamiast łączyć się bezpośrednio z drugim użytkownikiem).

Czyli po trochu taki mix Skype i Teamspeak'a

Kod:
https://discordapp.com/
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Bida z nędzą bez SB

Czy jest na pokładzie programista? Tongue
(23.05.2016, 07:18 UTC)Quarion napisał(a): Czy jest na pokładzie programista? Tongue

Pilot-programista Wink

Biggrin Biggrin
Czemu większość z was jest za shoutboxem a nie za discord? Wygodniej się gra z discord. Z shoutboxem trzeba się między oknami przełączać a discord ma apkę na fona.
(23.05.2016, 07:58 UTC)Atronarh napisał(a): Czemu większość z was jest za shoutboxem a nie za discord?  Wygodniej się gra z discord. Z shoutboxem trzeba się między oknami przełączać a discord ma apkę na fona.

Jak ktoś połączy discorda z naszym forum w zastępstwie SB to wtedy będzie git Smile. A tak trzeba się logować na jeszcze jedną stronę Tongue. Jestem wygodny i lubię kiedy wszystko jest w jednym miejscu Wink

A tak w ogóle Baton coś zamarudził więc ja to powiem Smile. GŁOSUJEMY Biggrin http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=1064

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości