Cyberpunk 2077
Ktos wie jak sprawdzic fsp w grze bo program fraps tu nie dziala,a jestem ciekaw ile to wyciąga bo tak na oko to z 30 na ful hd low detail(gtx 760 2gig i 16 gig ram)
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
(26.12.2020, 11:41 UTC)josel666 napisał(a): Ktos wie jak sprawdzic fsp w grze bo program fraps tu nie dziala,a jestem ciekaw ile to wyciąga bo tak na oko to z 30 na ful hd low detail(gtx 760 2gig i 16 gig ram)

Jeśli masz kartę od Nvidii, to programik NvidiaExperience ma między innymi opcję wyświetlania FPS'ów na overlay'u
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Czy mi się wydaje czy jazda samochodem jest trochę niedopracowana?Samochodem wdg. mnie trochę za bardzo rzuca i ciężko sterować przy dużych prędkościach(gram na padzie)
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Odpowiedz
Trochę Smile Jedna z najbardziej niedorobionych rzeczy w tej grze, co ciekawe - jak dobrze ustawisz kamerę to "wchodzi" ona pod samochód i widac jak zawieszenie pracuje - skoro tak się napracowali z symulacją amortyzatorów i wachaczy to az dziw bierze że kierownica nie chodzi Smile

P.S. lepiej nie wsiadaj na motory, albo jeżdzij nimi trylko z widoku pierwszej osoby bo tylko na nim widac jak V skręca kierownicą...z zewnatrz tego efektu brakuje Smile
Odpowiedz
Są już dostępne modyfikacje modelu jazdy, zdecydowanie poprawiają.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
mody ? narazie poczekam - po co ściagac modsa jak producent gry bedzie pewnie wprowadzał poprawki, poczekam troche
Odpowiedz
wiem, widziałem to co pokazujesz Smoku - moze faktrycznie komuś pomoże. Sam się zastanawiałem - ale jak do tej pory to najgorsze rzeczy jakie widziałem to jak ktoś coś trzyma bez dotykania rąk, albo pali papierosa a po chwili papieros wisi w powietrzu a postać dalej rękę do twarzy przykłada Smile nawet samochody które są zabetonowane w chodniku w 90% ustawiają sie normalnie jak się do nich zblizam. Jedyne ściany które są przenikalne to metalowe szopki na Badlandach, które najpierw przejeżdżałem a za chwilę się rozpadały - ale to pewnie mało ramu w kompie 8 GB - czekam na okazję i kupię drugię 8 - zobacze wtedy.
Odpowiedz
U mnie v trzymał raz sam magazynek w dłoni bo pistolet sie nie wczytał(16g ram),a samochód stał zaparkowany pół metra nad drogą(może to poduszkowiec z powrotu do przyszłosciSmile)

Czy ktoś zauważył(oprøcz mnie).że ta technologia braindance jest żywcem zerznięta z filmu "Dziwne dni" z 1999 roku.Osią fabularną tego filmu był zapis jednego z operatorów,ujawniający pewną aferę(nie zdradzę jaką)

Odpowiedz
Poprawka.Film z 1995,ale dzieje się w 1999

Odpowiedz
to był zapis morderstwa chyba .
Phi - duże jest nawiązań do filmów i ksiazek Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości