Liczba postów: 385
Liczba wątków: 22
Reputacja:
43
Platforma:
CMDR: Kethrax
.png) .png) .png) .png)
Gra świetna, czytam wszystko, robię wszystkie poboczne zadania i zanosi się na długie granie
Działa dobrze na moim, leciwym już, jakby nie było sprzęcie, no i co najważniejsze wciąga, czas przez palce mrówka na zapałce ...
Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak (bądź nie umiem włączyć) widoku 3os jak nie jestem w żadnym pojeździe, poza tym to wiadomo, że jakieś błędy się znajdą, ale w mojej opinii bez większego wpływu na samą rozgrywkę.
Liczba postów: 377
Liczba wątków: 19
Reputacja:
38
Platforma:
CMDR: CMDR's NAME:
Kris750PL (PC)
SpaceEmpiria (PS4)
szkoda że od razu nie ma update na PS5 - dopiero przyszły rok  ale może to i lepiej...
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
12.12.2020, 14:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2020, 14:08 UTC przez MAGNUM354.)
no to szkoda czy lepiej ?
Na piechote nie ma trzeciej osoby.
Próbowaliście na golasa z domu wyjść ?
(12.12.2020, 09:59 UTC)Kethrax napisał(a): Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak (bądź nie umiem włączyć) widoku 3os jak nie jestem w żadnym pojeździe, poza tym to wiadomo, że jakieś błędy się znajdą, ale w mojej opinii bez większego wpływu na samą rozgrywkę.
Ja wiem, że nie każdy śledzi informacje o grach itd. ale od co najmniej 2 lat, jak nie dłużej, wszędzie mówiono i pisano, że CP2077 będzie tylko z 1os.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 385
Liczba wątków: 22
Reputacja:
43
Platforma:
CMDR: Kethrax
.png) .png) .png) .png)
(12.12.2020, 14:32 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): (12.12.2020, 09:59 UTC)Kethrax napisał(a): Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak (bądź nie umiem włączyć) widoku 3os jak nie jestem w żadnym pojeździe, poza tym to wiadomo, że jakieś błędy się znajdą, ale w mojej opinii bez większego wpływu na samą rozgrywkę.
Ja wiem, że nie każdy śledzi informacje o grach itd. ale od co najmniej 2 lat, jak nie dłużej, wszędzie mówiono i pisano, że CP2077 będzie tylko z 1os. 
Nie śledziłem żadnych informacji o tej grze, stąd zaskoczenie, byłem przekonany, że będzie 3os podobnie jak w W
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
hejka , udało mi się zlikwidować drobne ziarno na ekranie gry ( o którym pisałem wcześniej ) - ustawiłem odbicia na ULtra, i chmury wolumeryczne na Wysokie . Oba ustawienia były wcześniej na Średnie.
Pobawiłem się też okluzją otoczenia - ( co ciekawe zawsze myślałem że okluzja dotyczy raczej wszelakich płynów np. deszcz i ich wpływu i osadzania się na otoczeniu kałuze itd. a tu w Cyber punku jesł ładnie wszystko opisane wraz z informacją że ma duży wpływ na wszelkie dymy także. ) Super sprawa - okluzja ustawiona na Wysoką i obraz od razu nabrał takiej jakby głębi.
Grałem tak przez ponad 6 godzin, i raz się ekran przyciął na moment, stawiam na 8 GB ramu, bo karta graficzna zbyt się w tym czasie nie męczyła... W razie co najwyżej wrócę do rozdzielczości 1080
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
Pozmieniałem to o czy piszesz, dodatkowo parę innych rzeczy i rzeczywiście gra nie wygląda już plastikowo. Dodatkowo dzięki ostatniemu paczowi płynność też jakby lepsza.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
A na jakim sprzecie? Ja mam 1660 6GB i i5 jednak 10generacji a nie tak jak pisalem dziewiątej.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
gtx 1070, i7 4790 i 16 gb ram.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
i7 i 16 gb ramu to coś, ale akurat karta zdeczka słabsza od tej którą mam w kompie u syna. Nie przesadź z ustawieniami.
|