09.07.2019, 13:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2019, 13:49 UTC przez Fenyl de Lechia.)
@VerdantIvy6339 No to tak:
1. Powiem Ci szczerze, że ja do dzisiaj nie wiem, czy te opcje działają
Przy jet-cone chodzi o to, że możesz doładować swoje FSD scoopując gwiazdy neutronowe i białe karły, co zwiększa zasięg Twojego skoku i przy zaznaczeniu i przekalkulowaniu trasy powinno to być wzięte pod uwagę. Przy FSD boost powinno być podobnie, natomiast ponieważ te boosty są na jeden skok ja osobiście ręcznie wyznaczam system docelowy podkręconego skoku i z niego dalszą trasę.
2. Szybciej będzie użyć Detailed Surface Scanner, wystrzelić sondy i one zaznaczą Ci miejsca z tymi zjawiskami.
3. Możesz je sprzedać w systemie Kopernik na stacji planetarnej Kolonia Sobieski, tam jest nasza frakcja-córka TWH Colonia Initiative. A możesz też wrócić z nimi na tereny Husarskie i oblać nasze systemy deszczem map, za które ozłocą Cie Rotmistrzowie
oczywiście jak padniesz po drodze, to stracisz wszystko.
Podziwiam skakanie statkiem z 18ly, ja już bym nie wytrzymał
1. Powiem Ci szczerze, że ja do dzisiaj nie wiem, czy te opcje działają
Przy jet-cone chodzi o to, że możesz doładować swoje FSD scoopując gwiazdy neutronowe i białe karły, co zwiększa zasięg Twojego skoku i przy zaznaczeniu i przekalkulowaniu trasy powinno to być wzięte pod uwagę. Przy FSD boost powinno być podobnie, natomiast ponieważ te boosty są na jeden skok ja osobiście ręcznie wyznaczam system docelowy podkręconego skoku i z niego dalszą trasę.2. Szybciej będzie użyć Detailed Surface Scanner, wystrzelić sondy i one zaznaczą Ci miejsca z tymi zjawiskami.
3. Możesz je sprzedać w systemie Kopernik na stacji planetarnej Kolonia Sobieski, tam jest nasza frakcja-córka TWH Colonia Initiative. A możesz też wrócić z nimi na tereny Husarskie i oblać nasze systemy deszczem map, za które ozłocą Cie Rotmistrzowie
oczywiście jak padniesz po drodze, to stracisz wszystko.Podziwiam skakanie statkiem z 18ly, ja już bym nie wytrzymał
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: E5QT3y3.png]](https://i.imgur.com/E5QT3y3.png)
MOJE ODZNAKI.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)