Przedstaw się
Witam Was Nazywam się Adrian tzn: CMDR AdrianoStyle. Rocznik 89. Mieszkam w okolicach Wawy , jestem początkującym w Elite Dangerous. Chętnie z kimś pogram lub przyjme porady, triki. Miło was poznać.
Odpowiedz
Witam, rocznik 79 Kamil... za małego zagrywalem sie we frontiera, pamietam jak z wielka ekscytacja odebralem z poczty pudelko z gra frontier na dyskietkach Smile to byly nieprzespane noce.. poza tym koledzy z pracy mnie wciagneli ponownie no i tak sie znowu zaczelo latanie w kosmosie Smile sciagneli nie do hr8444 i tak latamy dla husarii..
Odpowiedz
Witam w grupie
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Witajcie,

Nick: Marveel
Imię: Piotrek
Rocznik: 88'
Zawód: Zarządzanie Produkcją
Zainteresowania: Gry komputerowe, beer craft, drzewiej Airsoft, Kanaping, alkoholizm
Powód pojawienia się: Świeży CMDR, Elite (noob, not so) Dangerous, realizuje się obecnie jako kierowca autobusu marki Transporter-6. Miałem kiedyś styczność z grą, ale byłem wtedy bardziej zaangażowany w inne tytuły. Obecnie jako starszy pan, gram w gry mniej "multi" bardziej "player" w związku z tym realizuje się relaksując się w zerze absolutnym. Obecnie poszukuje kolegów starszych stażem w grze w celu zanudzenia ich milionem pytań o polityce sektorów i pozycjach kosmitów.
Odpowiedz
Witam, witam
Odpowiedz
Czołem panowie, na imię mam Olaf, lat 25 i jestem z Gdańska, pracuję jako montażysta drzwi wewnętrznych, podłóg, tarasów a także jako kierowca (nie ma jak rodzinny biznes), jestem fanem mangi i anime, w elite głównie zajmuję się handlem.
Odpowiedz
Wszyscy fani mangi i anime mają u mnie z góry dużego plusa.
Odpowiedz
Cześć
Mam na imię Piotr, rocznik 63. Obecnie mieszkam w Ballyconnell (taka mała dziura w Irlandii). Z Polski pochodzę z Poznania. Moje hobby to muzyka i pewne okresy historii. Jeśli chodzi o gry, to zaczynałem na amidze:
Elite 2, Ishar, Deuteros. Potem czasy PC, czyli Diablo 2, Heroes of Might & Magic i przede wszystkim Guild Wars, w które to grałem od bety, praktycznie do teraz. W Elite Dangerous licznik wyświetla mi niecałe siedem tygodni (chodzi o ciągły czas gry). Latam słabo, źle walczę. Jeśli chodzi o sukcesy w grze, to mogę pochwalić się tylko tytułem Elite Explorer. Inżynierowie leżą, obcych nawet nie widziałem.  To tyle z mej strony na początek.
Odpowiedz
Hejka wszystkim! Mateusz z tej strony rocznik ‘83. Mieszkam w Wielkiej Brytani od prawie 14 lat. Pochodze z Dolnego Slaska okolice Swidnicy. W elita gram od czasu game preview na xboxie. Nie gram moze i co dziennie i bywaly nawet przerwy miesieczne ale ogolnie mam prawie 900 godzin. Latam wszystkim ale jakos za duzo pvp nigdy nie zasmakowalem. Obecnie szykuje Anaconde na Thargoidy Smile. Lubie grac w gierki rozne, zalezy co jest ciekawe w danym czasie ale jednak do elita wracam caly czas Biggrin. Interesuje sie tez troche modelarstwem zwlaszcza czolgami i tyle o mnie. Pozdrawiam o7
[Obrazek: 48678.png]
Odpowiedz
Witam,
Mam na imię Jacek, rocznik '71, CMD Hardrin. Pochodzę z Przemyśla, od 12 lat mieszkam i pracuje w Londynie. W Elite mam wylatane 500 godzin (z przerwami), eksploruję, kopię i sprawia mi to przyjemność. Inżynierowie tylko liźnięci. Najczęściej gram w WOW-a, Star Wars The Old Republic, Diablo i jeszcze kilka innych. Z hobby poza komputerowych: jestem domowym piwowarem i robię domowe wędliny, lubię gotować.
Odpowiedz