Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
Czy coś zmieniło po aktualizacji w grafice powierzchni planet? Odpaliłem wczoraj ED pierwszy raz od kilku miesięcy i zamiast dość konkretnych i w miarę ostrych terenów mam zamazane tło. I tak aż do wylądowania. Sprawdzałem na planetach icy i rocky i jest podobnie. Coś u mnie? (XBOX X)? Coś u nich? Tak teraz ma być?
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
też to zauważyłem, ustawiewnie textur planety na ULTRA ( na PC ) też nic nie daje - w odległości jakichś 100-200 m od SRV teren wygląda jak papka. Inaczej się tego nie da opisać.
A ogólnie były zmiany w grafice - planetki nabrały kolorów - to pocżatek zmian w wyswietlaniu /rysowaniu planet wogule.
Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
Przy drugim odpaleniu gry grafika się poprawiła. Tzn jest inaczej niż było przed aktualizacją ale chyba tak powinno być. Sprawdziłem znowu na skalnych i lodowych. Wylądowałem ale nie jeździłem łazikiem bo akurat miałem latadło bezłazikowe.
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 3
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: GROCHU
Hej, pytanie takie, czy jak kupie sobie Covas np Alix, to zmieni mi się tylko głos(ze standardowego na Alix) czy dojdzie więcej informacji głosowych?
Tylko głos
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Czy jak mam na full materialu to limpety go automatycznie pomijaja (tak jakbym dal go do Ignore List), czy zbieraja i np. porzucaja obok statku?