ARMA3 - Współne granie
Dawajcie do tutaj wszyscy szybciutko!
Jedyne co potrzebujecie to APEX, a tak to gramy na serwerach bez zadnych modów.

ja najpredzej w niedziele sie pojawie Sad
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
Po mnie można uderzać codziennie po 17-tej i przez cały weekend. Teraz też odpalam. Może większą grupą podczas działań naziemnych odnajdziemy Rurę Batona Wink
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Ja też, ja też. Dziś będę. Mam tylko jeszcze cały czas problem z trafieniem w coś mniejszego od budynku. Z lunetą jeszcze jakoś sobie radzę, ale jak mam tylko celownik przezierny, jak np. w misjach w kampanii, to potrafię ze dwa magazynki wywalić w jednego stojącego kolesia zanim padnie Sad
Odpowiedz
(22.09.2018, 08:06 UTC)Yautja napisał(a): Ja też, ja też. Dziś będę. Mam tylko jeszcze cały czas problem z trafieniem w coś mniejszego od budynku. Z lunetą jeszcze jakoś sobie radzę, ale jak mam tylko celownik przezierny, jak np. w misjach w kampanii, to potrafię ze dwa magazynki wywalić w jednego stojącego kolesia zanim padnie Sad

Trening czyni mistrza... spróbuj RPG Tongue
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
W jednej misji z kampanii wystrzeliłem się z całej amunicji i został mi tylko podwieszany granatnik - trafiłem przeciwnika za trzecim razem Wink
Odpowiedz
no i jak mam to skomentować ... Yautia to mój szef w HKL.... Smile
Odpowiedz
Strzelamy do turbanów dziś ?
Odpowiedz
Mam ochotę dziś na Armę. Pograłby ktoś? Tak od 18 na przykład?
Odpowiedz
Wyprzedaż na Steam no to grzech nie skorzystać, zanabyłem tytuł i parę dodatków. 27GB do pobrania Tongue Przy następnej okazji jak będziecie się zbierać to pewnie skorzystam.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
spoko, damy znać Smile zrobię ci szybkie przeszkolenie Smile
Odpowiedz