Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Tak sobie latam, jeżdżę i zbieram materiały obcych. I w związku z tym mam pytanie: na ile warte są swojej ceny poniższe ustrojstwa:

1. Guardian FSD Booster
2. Guardian Hybrid Power Distributor
3. Guardian Power Plant
4. Meta Alloy Hull Reinforcement

I pytanie dodatkowe: jak działa Guardian FSD Booster? Ma ilość dopałek do skoku? Na stałe zwiększa skok o jakiś procent?
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
@Pepemag - złota zasada 6 sekund - jak masz zaznaczony obiekt, nie możesz zejść z licznikiem poniżej 6s, jak dochodzi do tej wielkości, to zdejmujesz gaz i zawsze wyhamujesz.
Odpowiedz
@Conrdd

Z tego co mówił mrówka Guardian FSD Booster daje średnio +10 LY do skoku. Niestety na chwilę obecną jest wyłączony z gry (był bug i nie działał prawidłowo, a w zasadzie wcale). Devsi wiedzą już o problemie i będą ponownie go implementować w kolejnych poprawkach. Więcej info na kanale mrówki

Więcej info w filmiku mrówki:

Odpowiedz
A to jest świetna sprawa w takim razie. Chwilowy brak w grze mnie nie martwi bo jeszcze nie mam tylu materiałów obcych nazbieranych. Tylko jeszcze taki drobiazg: gdzie jest booster montowany? Jak Shield Booster w Utilities? I można było zamontować np. 2?

PS
Filmik mam chwilowo zablokowany.
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
dzięki za podpowiedzi , będą stosowane ;-)

o7
Odpowiedz
Witam jak zdobyć Aisling sealed contracts ?
Odpowiedz
W zakładce contacts w kontrolowanych przez nią systemach (90% pewności Biggrin ).
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Faktycznie jest tam taka opcja tylko że u mnie jest na czerwono z napiem że nie moge dostarczyć. Czym to może być spowodowane?
Odpowiedz
A zapisał się?
Odpowiedz
A masz cargo? Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz