Co można albo należy robić w Guardian Structures? Ostrzelałem wieże z panelami - wyleciały materiały. Przeskanowałem wieże - odczytuje tylko informację o odczycie, a po ostrzelaniu ich wypadają commodity. Po skanie niskich "klocków" otrzymałem dane. Uruchomiłem 6 niskich wież - odpaliłem słupy świetlne - i teraz zapewne powinienem coś zrobić ale godzinę kręciłem się po terenie i na nic nie wpadłem. Leżę na siedząco.
1. Strzelasz w pylony z których pozyskujesz materiały, w Sentinele także dla materiałów.
2. Skanujesz obelisk dla daty, musisz mieć kombinację artefaktów by zdobyć więcej info(Historię Guardianów)
3. Rozwiązujesz zagadkę by zdobyć blueprint, który jest najcenniejszy z tych wszystkich(intruktaż poniżej).
(12.04.2018, 05:06 UTC)Conrdd napisał(a): Uruchomiłem 6 niskich wież - odpaliłem słupy świetlne - i teraz zapewne powinienem coś zrobić ale godzinę kręciłem się po terenie i na nic nie wpadłem. Leżę na siedząco.
Teraz musisz wrzucić relic do dziury przed tym głównym panelem i zeskanować to co wyjdzie
Filmik mam chwilowo zablokowany stąd pytanie: relic to jest to co wypada z wysokich wież które można skanować a potem ostrzelać? Czy to co się wala luzem po ziemi?
12.04.2018, 08:48 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2018, 08:53 UTC przez Baton.)
(12.04.2018, 08:43 UTC)Conrdd napisał(a): Filmik mam chwilowo zablokowany stąd pytanie: relic to jest to co wypada z wysokich wież które można skanować a potem ostrzelać? Czy to co się wala luzem po ziemi?
Wypada z tych dużych wież po ostrzelaniu, taki świecący cały na niebiesko klocek
Dostałem blueprint (wywaliło wielki napis). Raz bo powtórzenie tego cyklu już chyba nic nie dało. Ale gdzie ten blueprint mogę podejrzeć by zobaczyć że go mam? W materiałach ani w data nie znalazłem.
(13.04.2018, 05:47 UTC)Conrdd napisał(a): Dostałem blueprint (wywaliło wielki napis). Raz bo powtórzenie tego cyklu już chyba nic nie dało. Ale gdzie ten blueprint mogę podejrzeć by zobaczyć że go mam? W materiałach ani w data nie znalazłem.
Jest w data - nazywa się Guardian Module/Weapon Blueprint. Żeby powtórzyć w tym samym miejscu musisz albo odlecieć i wrócić albo sie wylogować, wtedy można zacząć od nowa.
14.04.2018, 17:43 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2018, 06:42 UTC przez Conrdd.)
Gdzie znajdują się Guardian Struktury z Guardian Module Blueprint? Namiary które poszukałem w necie albo są nieaktywne (nie ma tych świecących słupów do uaktywnienia) albo dają Guardian Weapon Blueprint. A zależy mi wybitnie właśnie na Module.