Stardew Valley
Ban?! Wręcz przeciwnie, dostaniesz repa za odszukanie wątku, a nie automatyczne zakładanie nowego! Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(11.04.2018, 16:46 UTC)Philip Blaine napisał(a): Ugh, wiem, że odprawiam tu straszną nekromancję nad tym tematem (proszę, tylko nie przez łepetynę tym Banhammerem!) ale w końcu chyba nadchodzi dłuuuuuugo wyczekiwany update z multiplayerem:

@TeddyPanda Jeszcze jesteś zainteresowany Stardewem? Jakby co piszesz się na granie online?
Jakby było więcej chętnych to tym lepiej, bo multi ma obsługiwać do 4 osób!

Jakby co to się piszę Biggrin

Odpowiedz
Stardew! Gra ktora przykula mnie do konsoli na dnie, a w trakcie pracy moja dzwonila i pytała co zasadzić itp Smile Multiplayer zapewne nie crossowy?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Jak na razie jedyny pokazany multi był po lanie, więc o crossie bym nie marzył Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Cross-platformowe multi to by było coś! Niestety, najpewniej jest to zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe...
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
No ja też pogrywam ,ale na PS4. Może Szkodi sie spotkamy Wink
[Obrazek: oeMhYdu.png]  
Odpowiedz
(13.04.2018, 07:50 UTC)Maniek7619 napisał(a): No ja też pogrywam ,ale na PS4. Może Szkodi sie spotkamy Wink

Moja farma niech Twoją farmą będzie Wink

Odpowiedz
Moi drodzy!

Kto żyw, niech leci szykuje kosę, ostrzy siekierkę do drewna i wymienia trzonki w kilofach i łopatach, dłuuugo zapowiadany multiplayer w końcu nadchodzi!  ^^
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Szkoda,że tylko na PC.
[Obrazek: oeMhYdu.png]  
Odpowiedz
I ciekawe ile tam bugow bedzie Tongue A Ty Manius poczekaj, bona plejce jeszcze mnie z grządek wyrzucac będziesz.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości