22.09.2018, 12:26 UTC
(22.09.2018, 07:25 UTC)ronin_htd napisał(a):Pajk napisał(a):(przepraszam - drugi raz go kupiłem dla odznaki kolekcjoner - kolejne 5 minut i nawet nie wsiadłem za stery).
Rep+ za szczerość![]()
Wczoraj miałem zonka. Poleciałem na stację planetarną zapłacić horendalnie wysoki mandat - 300Cr - za swoje występki.
Wszytko szło jak po maśle, wieża udzieliła zgody na lądowanie, przyziemienie którego nie powstzydziłby się kapitan Wrona.
Niestety coś poszło nie tak. W momencie wciśnięcia "pay all bounties" ekran zniknął, by po chwili pojawić się z powrotem.
Moim oczom ukazał się przepiękny "rebuy ship" z opłatą za moją głowę + świetna nowina o mojej podróży do najbliższego Detention Ship. Za statek nie płaciłem nic, wszak nie został zniszczony.
Czyżby coś się zmieniło w zasadach bycia wanted? Dodam, że nie zostałem zeskanowany do momentu wlądowania. Notoriety też miałem 0.
Ja podobnie skonczylem moja veta w tym tygodniu. Cale 400 Cr mandatu nawet nie wiem za bardzo za co. Veta ma mały skok jeszcze u mnie wiec powrot do systemu oddalonego o jakies 25-30 Ly odbylem w chyba 6 skokach
jakiez to szczescie ze wczesniej zapomnialem Fuel Scoopa zdjac bo by mi sie normalnie calodniowa wyprawa zrobila

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 129764.png]](https://inara.cz/data/sigs/129/129764.png)