![]() |
|
Zonk tu zonk tam. - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Zonk tu zonk tam. (/showthread.php?tid=4703) Strony:
1
2
|
Zonk tu zonk tam. - USSER-PL - 21.09.2018 Po ostatnim CG w Munshin dorobiłem się t7 .Postanowiłem polecieć na loop z eddb jakieś 160ly (skok narazie koło 9ly). Bolesna droga .Po kilku skokach kupiłem Eagla z rakietkami dla zabawy i przy wylocie ze staji pomyliłem grupy co spowodowało rychłe zakończenie żywota tegoż Eagla. Oraz skok do więzienia, 20ly od Cuchua. Systemu do którego tak usilnie starałem się dostać. Mina moja bezcenna. DHL załatwił sprawę w 18 minut, a ja w tym czasie zarobiłem dwie bańki z bounty. Musiałem to z siebie wylać. Jeśli przeczytałeś do końca wylej coś z siebie też.
RE: Zonk tu zonk tam. - Tryumfator - 21.09.2018 Wylać... Z siebie... Hmm... ![]() A tak na serio to spoko historia. Kiedyś też byłem podróżnikiem, ale dostałem strzałą w kolano. RE: Zonk tu zonk tam. - Pichonek - 21.09.2018 Bardzo fajnie że gra wciąż sprawia Ci przyjemność Oby jak najdłużej
RE: Zonk tu zonk tam. - USSER-PL - 21.09.2018 Wyobraźnia sprawia, że chce (mi) się grać. RE: Zonk tu zonk tam. - MAGNUM354 - 21.09.2018 Ja tam wyobraźni używałem kiedy grałem na Commodore - teraz wszystko ma wyglądać tak jak ma wyglądać
RE: Zonk tu zonk tam. - LeWaR - 21.09.2018 Ale w sumie to nieźle ci poszło...
RE: Zonk tu zonk tam. - Pajk - 21.09.2018 (21.09.2018, 16:10 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Ja tam wyobraźni używałem kiedy grałem na Commodore - teraz wszystko ma wyglądać tak jak ma wyglądać +REP Aliens na C64 - taki mały prostokącik na środku monitora, a ciary szły takie, że jak kumpel dotknął Ci ramienia, to miałeś od razu zawał ![]() Kasa potrzebna? - Zgłoś się do HKL po pomoc (sygnatura Magnuma) - w ten weekend miałem darmowe 120 mln do rozdania w misjach - wystarczyło podlecieć i odebrać kasę, zawsze na otarcie łez będzie (ile to jest T7 - 3?) Miałem raz ten statek - 15 minut i sprzedałem - duży pad, mniejsza ładownia od pytona, sterowność kłody drewna. (przepraszam - drugi raz go kupiłem dla odznaki kolekcjoner - kolejne 5 minut i nawet nie wsiadłem za stery). RE: Zonk tu zonk tam. - ronin_htd - 22.09.2018 Pajk napisał(a):(przepraszam - drugi raz go kupiłem dla odznaki kolekcjoner - kolejne 5 minut i nawet nie wsiadłem za stery). Rep+ za szczerość Wczoraj miałem zonka. Poleciałem na stację planetarną zapłacić horendalnie wysoki mandat - 300Cr - za swoje występki. Wszytko szło jak po maśle, wieża udzieliła zgody na lądowanie, przyziemienie którego nie powstzydziłby się kapitan Wrona. Niestety coś poszło nie tak. W momencie wciśnięcia "pay all bounties" ekran zniknął, by po chwili pojawić się z powrotem. Moim oczom ukazał się przepiękny "rebuy ship" z opłatą za moją głowę + świetna nowina o mojej podróży do najbliższego Detention Ship. Za statek nie płaciłem nic, wszak nie został zniszczony. Czyżby coś się zmieniło w zasadach bycia wanted? Dodam, że nie zostałem zeskanowany do momentu wlądowania. Notoriety też miałem 0. RE: Zonk tu zonk tam. - Pitulek - 22.09.2018 @ronin_htd - jeżeli masz status "wanted" to mandaty płacisz u Interstellar Factors Contact. Próba płacenia w Authority Contact na stacji na której jesteś poszukiwany kończy się więzieniem i wykupem statku .Żeby uregulować należność u Interstellar Factors Contact musisz mieć Notoriety 0 RE: Zonk tu zonk tam. - ronin_htd - 22.09.2018 @Pitulek Dziwne, zazwyczaj jak kogoś zahaczyłem przy wylocie ze stacji otrzymywałem karę. Po prostu wracałem z powrotem na tą samą stację, płaciłem i po problemie (jeszcze tydzień temu tak robiłem). Teraz żeby to zrobić muszę specjalnie szukać Interstellar? Coś się zmieniło przez tydzień czasu? |