[x52 pro] szybka pomoc :)
Information 
Witajcie  Biggrin

Zakupiłem własnie x52 pro i zastanawiam się co prócz sterów ze strony logitecha jest mi potrzebne, 
czy ew. znajdę dobrą duszę z którą ustawie to ustrojstwo lub może ma ktoś gotowy setup do zgrania  pod ELITKE Smile
(panowie jest to mój pierwszy tak rozbudowany "joystick" do tej pory psułem tylko te z amigi/commodore/pierwsze pc'towe skropiony, proszę o wyrozumiałość)

pozdraVWiam serdeczie
latajcie nisko i powoli  Tongue

Moherowy Berecik
Odpowiedz
zobacz tu:

http://thewingedhussars.com/showthread.p...hlight=x52
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
(05.10.2017, 18:23 UTC)MoherowyBerecik napisał(a): Witajcie  Biggrin

czy ew. znajdę dobrą duszę z którą ustawie to ustrojstwo lub może ma ktoś gotowy setup do zgrania  pod ELITKE Smile
(panowie jest to mój pierwszy tak rozbudowany "joystick" do tej pory psułem tylko te z amigi/commodore/pierwsze pc'towe skropiony, proszę o wyrozumiałość)

Mogę Ci dać mój setup ale on jest specyficznie ustawiony tak jak ja chcę, więc nie jestem pewien, że chcesz, ale spróbować możesz Smile
https://drive.google.com/file/d/0B3ARsLk...sp=sharing

Nie mam za bardzo czasu tego opisywać, kiedyś chyba Teddy Panda dawał tu swoje ustawienia z ładnie zrobionym schematem co ma gdzie.
Ja mam dwa przyciski tzw. shift, czyli każdy inny przycisk robi trzy funkcje, jedną naciśnięty normalnie, drugą z shift 1 i trzecią z shift 2.
Na przykład przycisk A robi target, z shift 1 wysuwa podwozie a z shift 2 strzela cell bankiem.

Shift1 to u mnie klawisz 6 a shift2 klawisz 16 - good luck Smile
Odpowiedz
ok, wiem ze nie działa mi SHIFT w ogóle się nie świeci na MFD ma ktoś jakieś działające linki skrypty żeby to odpalić ??

i mam problem żeby mi działał dobrze zegarek na tym i datownik Wink
Odpowiedz