Przedstaw się
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Maciej i mam nadzieje że rocznik 77 odnajdzie się w waszej społeczności. Powróciłem do Frontiera po bardzo długiej przerwie. Pamiętam tą gre jeszcze z AMIGI. mam nadzieje że pomożecie Smile
Odpowiedz
o 77 Smile ja się dobrze bawię i to bez angielskiego, dasz radę Smile
Odpowiedz
(26.06.2026, 19:39 UTC)PadreMarcelo napisał(a): Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Maciej i mam nadzieje że rocznik 77 odnajdzie się w waszej społeczności. Powróciłem do Frontiera po bardzo długiej przerwie. Pamiętam tą gre jeszcze z AMIGI. mam nadzieje że pomożecie Smile

o7 Dasz rade. Koniecznie zainstaluj discord, tam mozesz ogarnac i pytac w razie co, no i jest akadamia, gdzie mozna wybrac sie z instruktorami na ciekawe loty, by nauczyc sie wielu ciekawych aktywnosci.
Odpowiedz
Cześć.
Witam serdecznie.
Jestem Michał Vel Żabka Smile
Świerzak w grze. Latam kilka dni i się uczę. W zasadzie to bardziej rokminiam o co chodzi w tej grze niż latam Smile
za to latanie precyzyjne i lądowania na HOTASie mega mnie kręcą. Są jakieś misje gdzie trzeba się wykazywać precyzją w lataniu i manewrowaniu ? (poza lądowaniem).

Fabularnie obecnie lecę sobie w wyznacoznym przez siebie celu żeby sprawdzić legendę zasłyszaną w jednej z baz o miejscu gdzie można tanio kupić szpej.
Co raz częściej słyszę w układach że prężnie działa szwadron i przyjmuje nowych świeżych pilotów. Jak tylko dotrę do ich głównej siedziby to zgłoszę moją kandydaturę i może mnie przyjmą Wink.
Odpowiedz
(Wczoraj, 14:02 UTC)michal.pilat@gmail.com napisał(a): Cześć.
Witam serdecznie.
Jestem Michał Vel Żabka Smile
Świerzak w grze. Latam kilka dni i się uczę. W zasadzie to bardziej rokminiam o co chodzi w tej grze niż latam Smile
za to latanie precyzyjne i lądowania na HOTASie mega mnie kręcą. Są jakieś misje gdzie trzeba się wykazywać precyzją w lataniu i manewrowaniu ? (poza lądowaniem).

Fabularnie obecnie lecę sobie w wyznacoznym przez siebie celu żeby sprawdzić legendę zasłyszaną w jednej z baz o miejscu gdzie można tanio kupić szpej.
Co raz częściej słyszę w układach że prężnie działa szwadron i przyjmuje nowych świeżych pilotów. Jak tylko dotrę do ich głównej siedziby to zgłoszę moją kandydaturę i może mnie przyjmą Wink.

Witamy! Hotas to doskonała zabawa, ale poczekaj aż odkryjesz HOSAS! Każde latanie bez asysty to wykazywanie się precyzją latania, jeżeli Cię to jara, to myślę że najlepsze doświadczenia da deep core mining, albo oczywiście walka! Niewiele może się równać z radością kiedy zaczynasz trafiać przeciwnika z broni bez auto-namierzania.

Doceniam osobistą historię fabularną, noszę się z pisaniem czegoś swojego w logach na Inarze, ale jeszcze się za to nie zabrałem. Jeżeli zaczniesz- daj znać! Chętnie poczytam.

o7 i witamy wśród skrzydaltych
Odpowiedz