02.08.2017, 12:33 UTC
Nie doszukałem się, a może po prostu tego nie ma w regulaminie, więc wolę się zapytać - czy w sygnaturze mogę podać link do własnego kanału na youtube gdzie są m.in. gameplaye z Elite?
|
Sygnatura pytanie
|
|
02.08.2017, 12:33 UTC
Nie doszukałem się, a może po prostu tego nie ma w regulaminie, więc wolę się zapytać - czy w sygnaturze mogę podać link do własnego kanału na youtube gdzie są m.in. gameplaye z Elite?
02.08.2017, 13:09 UTC
Co nie jest zabronione jest dozwolone
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
02.08.2017, 18:41 UTC
Ok dziękuję traktuję to jako odpowiedź na "tak" więc podam linka w sygnaturze
03.08.2017, 06:43 UTC
Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, tak długo dopóki twoje produkcje nie będą niezgodne z regulaminem (np. działać na szkodę frakcji).
Z drugiej strony, kolejna cegiełka do naszej husarskiej jak i również polskiej społeczności Elite ![]() Mamy tutaj sporo innych pilotów dzielących się swoją twórczością, czasami nawet niezwiązaną z Elite i też chwalą się swoimi osiągnięciami na forum. Nadmierne przechwalanie się może być odbierane negatywnie ale chwalenie się swoją twórczością to normalna sprawa. Każdy człowiek po osiągnięciu jakiegoś sukcesu chciałby się nim podzielić z innymi ![]() Ja chętnie rzucę okiem
![]() I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale, Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
05.08.2017, 08:31 UTC
Ja dopiero zaczynam, więc te początkowe filmy mają kiepski dźwięk - te ostatnie już na pewno lepiej pod tym względem wypadną no i czasami jestem albo ja za cicho albo odwrotnie
ale proszę bardzo - https://www.youtube.com/user/TheFotoempiria |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|