Czołem Piloci,
W piątek uczestniczyłem po raz pierwszy w zlocie FD w Cambridge. Jako, że na forum Elite jest ostatnio bardzo cicho, pomyślałem, że opiszę jak było na spotkaniu.
Bilet na spotkanie kosztował £35. W cenie było jedzenie, napoje z baru, 1 los na loterię oraz paintjob dla 3 statków.
Przychody ze sprzedaży zostały przekazane fundacji Special Effect.
Spotkanie odbyło się w wynajętej części pubu - trwało od 18:30 do 22:00. Ze strony Frontiera byli Community Managerowie (Arthur, Zac i Bruce), gdzie Arthur prowadził całe spotkanie.
Prócz CMów, było jeszcze kilka osób z FD - kilku programistów.
Samo spotkanie było bardzo luźne, gdzie większość czasu uczestnicy rozmawiali ze sobą przy drinkach czy bufecie. Pierwszy raz miałem okazję zobaczyć przedstawicieli różnych frakcji - Canonn, Lave Radio, Hutton Orbital Truckers (od których dostałem piłkę anytstresową - zdjęcie poniżej
), East India Company czy Order of Mobius.
Każdy z uczestników dostał 1 los (w cenie biletu, choć była możliwość zakupu większej ilości losów przed zjazdem) na loterię, gdzie CMowie losowali nagrody. Mnie udało się wygrać koszulkę
Z innych nagród można było zdobyć upominki, słuchawki, dwa obrazy namalowane przez jedną z uczestniczek, monitor (główna nagroda) czy inne rzeczy.
![[Obrazek: uc?export=view&id=1z4-1Wi7g2g6ZDhpkXak0MXjAxhYfuyWt]](https://drive.google.com/uc?export=view&id=1z4-1Wi7g2g6ZDhpkXak0MXjAxhYfuyWt)
![[Obrazek: uc?export=view&id=1yxwpy5C-4vn3bGPL_0oPWLu2eiN_85D7]](https://drive.google.com/uc?export=view&id=1yxwpy5C-4vn3bGPL_0oPWLu2eiN_85D7)
Pod koniec spotkania był też typowy angielski barowy quiz.
Jeżeli chodzi o jakiekowiek wieści co do daty następnych updateów czy zawartości, to nie było nic. Arthur na samym początku spotkania zastrzegł, że nie będzie omawianych żadnych nowości.
Przed wyjściem zamieniłem parę słów z Zacem. Na moje słowa, że czekam na następne Supercruise News, powiedział mi, że on też czeka i że będą za kilka tygodni. Nie naciskałem bardziej bo wiem, że i tak na razie nie mogą nic więcej mówić, ale to co wywnioskowałem to, że nie ma co liczyć na newsy w najbliższym tygodniu czy 2. Z drugiej strony odniosłem wrażenie, że coś pozytywnego się szykuje więc będę czekał z niecierpliwością
Pozdrawiam,
O7
Ps. Na spotkaniu nie było Sally, ale wszyscy uczestnicy nagrali dla niej wiadomość z gorącymi pozdrowieniami!
Ps 2. Jestem ciekaw czy był jeszcze ktoś z TWH na zlocie!
Na koniec fotka z Zacem
W piątek uczestniczyłem po raz pierwszy w zlocie FD w Cambridge. Jako, że na forum Elite jest ostatnio bardzo cicho, pomyślałem, że opiszę jak było na spotkaniu.
Bilet na spotkanie kosztował £35. W cenie było jedzenie, napoje z baru, 1 los na loterię oraz paintjob dla 3 statków.
Przychody ze sprzedaży zostały przekazane fundacji Special Effect.
Spotkanie odbyło się w wynajętej części pubu - trwało od 18:30 do 22:00. Ze strony Frontiera byli Community Managerowie (Arthur, Zac i Bruce), gdzie Arthur prowadził całe spotkanie.
Prócz CMów, było jeszcze kilka osób z FD - kilku programistów.
Samo spotkanie było bardzo luźne, gdzie większość czasu uczestnicy rozmawiali ze sobą przy drinkach czy bufecie. Pierwszy raz miałem okazję zobaczyć przedstawicieli różnych frakcji - Canonn, Lave Radio, Hutton Orbital Truckers (od których dostałem piłkę anytstresową - zdjęcie poniżej
), East India Company czy Order of Mobius.Każdy z uczestników dostał 1 los (w cenie biletu, choć była możliwość zakupu większej ilości losów przed zjazdem) na loterię, gdzie CMowie losowali nagrody. Mnie udało się wygrać koszulkę
Z innych nagród można było zdobyć upominki, słuchawki, dwa obrazy namalowane przez jedną z uczestniczek, monitor (główna nagroda) czy inne rzeczy.Pod koniec spotkania był też typowy angielski barowy quiz.
Jeżeli chodzi o jakiekowiek wieści co do daty następnych updateów czy zawartości, to nie było nic. Arthur na samym początku spotkania zastrzegł, że nie będzie omawianych żadnych nowości.
Przed wyjściem zamieniłem parę słów z Zacem. Na moje słowa, że czekam na następne Supercruise News, powiedział mi, że on też czeka i że będą za kilka tygodni. Nie naciskałem bardziej bo wiem, że i tak na razie nie mogą nic więcej mówić, ale to co wywnioskowałem to, że nie ma co liczyć na newsy w najbliższym tygodniu czy 2. Z drugiej strony odniosłem wrażenie, że coś pozytywnego się szykuje więc będę czekał z niecierpliwością
Pozdrawiam,
O7
Ps. Na spotkaniu nie było Sally, ale wszyscy uczestnicy nagrali dla niej wiadomość z gorącymi pozdrowieniami!
Ps 2. Jestem ciekaw czy był jeszcze ktoś z TWH na zlocie!
Na koniec fotka z Zacem

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)