Ranga s.o.s
Witajcie,nie wiem czy coś źle robię ale mam rangę lieutenant 100% ,robię misje combat na reputację od kilku dobrych dni rozwalam piratów a ranga stoi w miejscu. Poradźcie proszę
Odpowiedz
(14.04.2018, 16:05 UTC)Tantal napisał(a): Witajcie,nie wiem czy coś źle robię ale mam rangę lieutenant 100% ,robię misje combat na reputację od kilku dobrych dni rozwalam piratów a ranga stoi w miejscu. Poradźcie proszę

O ile dobrze kojarzę to jest ranga federacji? W każdym bądź razie musisz poszukać misji opisanej jako "Federal Navy..." tylko wykonanie takiej misji nadaje Ci następną rangę oczywiście po uzbieraniu w obecnej 100% (co już osiągnąłeś). 
Analogicznie w Imperium po "zapełnieniu" rangi trzeba wykonać misję "Imperial Navy...".
Odpowiedz
(14.04.2018, 16:31 UTC)Marv88 napisał(a):
(14.04.2018, 16:05 UTC)Tantal napisał(a): Witajcie,nie wiem czy coś źle robię ale mam rangę lieutenant 100% ,robię misje combat na reputację od kilku dobrych dni rozwalam piratów a ranga stoi w miejscu. Poradźcie proszę

O ile dobrze kojarzę to jest ranga federacji? W każdym bądź razie musisz poszukać misji opisanej jako "Federal Navy..." tylko wykonanie takiej misji nadaje Ci następną rangę oczywiście po uzbieraniu w obecnej 100% (co już osiągnąłeś). 
Analogicznie w Imperium po "zapełnieniu" rangi trzeba wykonać misję "Imperial Navy...".

Tak,ranga federacji. Federal Navy .. super. Poszukam i dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam
Odpowiedz
Natomiast spokojnie, misje, które robiłeś mając 100% w obecnej randze liczą się do następnej Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(14.04.2018, 16:43 UTC)Tantal napisał(a):
(14.04.2018, 16:31 UTC)Marv88 napisał(a): O ile dobrze kojarzę to jest ranga federacji? W każdym bądź razie musisz poszukać misji opisanej jako "Federal Navy..." tylko wykonanie takiej misji nadaje Ci następną rangę oczywiście po uzbieraniu w obecnej 100% (co już osiągnąłeś). 

Tak,ranga federacji. Federal Navy .. super. Poszukam i dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam

Koledzy zapomnieli dodać, że te misje występują teraz w tylko jako misje powiązane Smile
szukaj w " FOLLOW MISSIONS "
[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz