Cmentarz Xawerego
Ten o którym mówił wczoraj na TS jak najbardziej jest permanentnym miejscem, odwiedziłem dziś rano. Są wiadomości w rdzeniach statków, ale nie dostałem żadnego tip off, więc dla mnie były zaszyfrowane i nie mogłem przeczytać. Klimatyczne miejsce, dzięki Smile

Położenie: Pegasi Sector IR-W D1-90 druga planeta -22.86 -161.86

[Obrazek: ysJlsKq.png]
Odpowiedz
Podałbyś namiary jak by ktoś chciał jeszcze z Husarii odwiedzić to miejsce?
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Dokładnie - fajnie by było nie traktować forum jako uzupełnienie TeamSpeaka, bo nie wszyscy siedzą na TSie. Sad

Jak już piszecie coś to pamiętajcie o tym proszę.
Odpowiedz
Zostawiłem trochę miejsca dla oryginalnego odkrywcy, nie chcę się czuć jak hiena cmentarna, ale jak się nie dopisze to wam podam wszystko wieczorkiem Smile
Odpowiedz
Ja też chętnie odwiedzę. Właśnie eksploruję nie opodal bańki.
Odpowiedz
(05.09.2016, 08:58 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Podałbyś namiary jak by ktoś chciał jeszcze z Husarii odwiedzić to miejsce?

nawiguj wg mapy nieba  Smile

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(05.09.2016, 12:28 UTC)zieluk napisał(a):
(05.09.2016, 08:58 UTC)Kofi Paridae napisał(a): Podałbyś namiary jak by ktoś chciał jeszcze z Husarii odwiedzić to miejsce?

Jak bym chciał używać sekstantu to bym wybrał grę obsadzoną w innej epoce.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
jak sie nie da na forum to ja poprosze kordy na priv - fajna scenografia na nowy film :-)
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Photo 
pewnie, że się da, namiar mam w domu, albo ktoś może popatrzeć na czat w Barze, Xawery tam dawał co trzeba wczoraj wieczorem koł 22. Dam jak wrócę.

Co do filmu to sie możesz zawieść, bo to jest na zawsze ciemnej stronie planety, ja tą fotkę mocno rozjaśniałem Smile

Przez chwilę się ucieszyłem, że mam, ale nie mam Smile

[Obrazek: bqDSScz.jpg]
Odpowiedz
(05.09.2016, 12:51 UTC)Kofi Paridae napisał(a):
(05.09.2016, 12:28 UTC)zieluk napisał(a):

Jak bym chciał używać sekstantu to bym wybrał grę obsadzoną w innej epoce.

I tu pozwolę sobie na mały offtop apropo sekstansu. Kilka dni temu śniło mi się że eksploruję kosmos i na trafiam na planetę typu Earth i okazuję się że istnieje tam cywilizacja podobna do naszej z 15 wieku. Pływają fregaty i galeony...za takie coś w elite dałbym naprawdę wiele Smile

KONIEC OFF TOP
Odpowiedz