Przedstaw się
(07.03.2018, 17:13 UTC)Amanlu napisał(a): Siemka :-)
Mam na imię Radosław i jestem z rocznika 93. Z wykształcenia informatyk. Lubię wszelakiej maści SF/Fantasy chociaż połączenia też są świetne. Mieszkam w Chrzanowie obok Krakowa. 

Z miłą chęcią pograł bym w większym gronie graczy, przez 130 godzin solo gry czułem się pozbawiony celu a kolekcjonowanie kredytów i robienie zadań dla byle grupy w celu zarobkowym to nie mój kawałek chleba. Chcę tworzyć coś większego, namacalnego i wiedzieć że ma praca nie idzie na marne. Szukam osób do wspólnej gry kooperacyjnej :-) TWH znalazłem podczas mych rozmów z wujkiem google, to on mi o was opowiedział.

(07.03.2018, 17:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Z Chrzanowa powiadasz? Smile

Bywam tam raz do roku, kiedy z żoną odwiedzamy jej rodzinę - ona pochodzi z tego miasta. Być może znasz również @szarik Smile

Witam sąsiada... do tego jeszcze Informatyka... jak jeszcze napiszesz, że programista to masz u mnie piwo Tongue ...  zapraszamy do wspólnych Eventów np. jutrzejszego przy barze  Biggrin...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Sami Chrzanowiacy, też mam tam rodzinę Biggrin
Odpowiedz
Witam wszystkich, mam na imię Jakub, mieszkam w Wielkopolsce.
W wolnych chwilach zajmuję się dłubaniem w warsztacie stolarskim, i podróżowaniu motocyklem.
Uwielbiam gry z otwartym światem takie jak Elite, czy np. Arma3.

Z tą grą dopiero zaczynam, do zobaczenia w galaktyce Smile
Odpowiedz
Witam

Mam na imię Piotr - rocznik '71 - stary dziad jak widać Smile
Mieszkam w Łodzi
Praca i zainteresowania to CAD/CAM/CAE

Pozdrawiam wszystkich Comandorów
Odpowiedz
(12.03.2018, 19:58 UTC)p.m.jablonski napisał(a): Witam

Mam na imię Piotr - rocznik '71 - stary dziad jak widać Smile
Mieszkam w Łodzi
Praca i zainteresowania to CAD/CAM/CAE

Pozdrawiam wszystkich Comandorów

Witamy serdecznie.
Nic się nie martw, znajdziesz tu kilku(nastu) wiarusów Wink
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
(09.03.2018, 09:57 UTC)szarik napisał(a):
(07.03.2018, 17:13 UTC)Amanlu napisał(a): Siemka :-)
Mam na imię Radosław i jestem z rocznika 93. Z wykształcenia informatyk. Lubię wszelakiej maści SF/Fantasy chociaż połączenia też są świetne. Mieszkam w Chrzanowie obok Krakowa. 

Z miłą chęcią pograł bym w większym gronie graczy, przez 130 godzin solo gry czułem się pozbawiony celu a kolekcjonowanie kredytów i robienie zadań dla byle grupy w celu zarobkowym to nie mój kawałek chleba. Chcę tworzyć coś większego, namacalnego i wiedzieć że ma praca nie idzie na marne. Szukam osób do wspólnej gry kooperacyjnej :-) TWH znalazłem podczas mych rozmów z wujkiem google, to on mi o was opowiedział.

(07.03.2018, 17:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Z Chrzanowa powiadasz? Smile

Bywam tam raz do roku, kiedy z żoną odwiedzamy jej rodzinę - ona pochodzi z tego miasta. Być może znasz również @szarik Smile

Witam sąsiada... do tego jeszcze Informatyka... jak jeszcze napiszesz, że programista to masz u mnie piwo Tongue ...  zapraszamy do wspólnych Eventów np. jutrzejszego przy barze  Biggrin...

3 bite miesiące programowałem statki kosmiczne w garry's modzie na chipie Expression, niestety dostawałem bany na serwerach bo nikt inny nie potrafił zaprogramować teleportowania pocisków lecących w stronę mojego statku z powrotem do właściciela. Nie pomogły im nawet malutkie fightery bo zaprogramowałem wieżyczki wiązkowe które skutecznie kontrowały owe fightery, no ale mniejsza.

Chętnie bym polatał w jakimś wingu bo nudą wieje jak w koronie słonecznej.
Odpowiedz
Witam wszystkich.
Na imię mam Łukasz rocznik '76
Kiedyś grałem w Elite  chciałem sobie powspominać i zobaczyć jaki się w to gra on-line. Mieszkam w Gdańsku.
Zainteresowania różne głównie SF oraz wszystko co lata. :Smile
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Krzysztof.Witam wszystkich graczy, mieszkam we Wrocławiu ,urodzony w 1975 r. Zawodowo wykonuje prace remontowo-budowlane. Zainteresowania; astronomia, fotografia, sport, film, modelarstwo. Gram w Elite Dangerous od 1.5  roku ale samotne misje mnie już nie satysfakcjonuja. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam, mam na imie Dominik, rocznik 95, pracuje jako doradca klienta , moimi specjalnosciami glupie teksty Biggrin gralem troszku sam, ale w kupie razniej wiec oto jestem Biggrin
Odpowiedz
Witam Serdecznie Radek z tej strony rocznik 90 takze mlody jestem  od 4 miesiecy czynnie grajacy w ed po odejsciu na emeryture od eve online po 7 latach . Aktualnie zamieszkaly w Polsce bardzo blisko Rosji Smile
Odpowiedz