Beta / Open Beta 2.4
(18.08.2017, 07:21 UTC)Indygo napisał(a): koledzy Robinus i Baton i Szarik

od początku gry , wszystkich Cmdr'ów mam jako pełne kwadraty

po ticketach do supportu wyszło, że na niektórych sprzętach tak jest...
i jeszcze długo będzie Biggrin , bo nie wiedzą jak to poprawić.... Biggrin
(wyciągnięcie broni też nic nie daje)...

więc dla mnie to nie dziwota Smile
w czasie gry  nie wiem kiedy obok mnie przelatuje jakiś "Żywy Commander" Biggrin

Żartujesz! Pojęcia nie miałem o takim bugu.

To ciekawe, czy własnie go nie "naprawiają" w taki sposób, że wszystkim zepsują Biggrin
Odpowiedz
ja tam różnicy nie zobaczę.... ale Wy się już teraz lepiej bójcie Biggrin
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Czyli jak rozumiem, jak nie zaznaczysz statku to nie wiesz, czy to CMDR patrząc na nazwę... osz... to teraz zawsze trzeba na wszelki wypadek przelecieć po wszystkich, których widać na skanerze - tak na wszelki wypadek...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(18.08.2017, 08:30 UTC)szarik napisał(a): Czyli jak rozumiem, jak nie zaznaczysz statku to nie wiesz, czy to CMDR patrząc na nazwę... osz... to teraz zawsze trzeba na wszelki wypadek przelecieć po wszystkich, których widać na skanerze - tak na wszelki wypadek...

Ano.... wczoraj wlatuje sobie na stację z CG w becie. Patrzam... ale NPC się kręci i żadnego gracza... albo tak trafiłem albo FD znowu coś naprawiło Wink Po chwili zorientowałem się, że Ci NPC to jednak gracze... szok i dziwne wrażenie po dwóch latach latania Tongue
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Ciekawe czy to bug czy specjalnie zamierzone? Smile

Oglądałem wczoraj streamy i chyba jednak nowe limpety nie spowodują dużej różnicy podczas walki. Zbyt wolno naprawia No i trzeba przynajmniej 2 wolny slotów na cargo i limpety, a co za tym idzie pozbyć się wzmocnień Hulla
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
Szarik... zgadza się... muszę zaznaczyć statek aby się dowiedzieć czy to NPC czy CMDR....

upierdliwe, ale jakoś się przez te prawie 2 lata przyzwyczaiłem...
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Trzeba będzie zawsze teraz zaglądać do listy graczy. Tam widać, czy jest ktoś w systemie i podany jest typ statku, więc klawisz 2, patrzymy czy jest gracz, jak jest np. w FDL to klawisz 1 i na Contacts zaznaczamy FDLa i już widzimy co delikwent kombinuje Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
podobno ma być jeszcze Lakon Type 10 Defender wchodząc na multicrew widnieje w statkach.
Myślę, że to będzie coś ala to: https://imgur.com/a/g4rUa#iyGywDj
Odpowiedz
(18.08.2017, 09:33 UTC)Azorus napisał(a): podobno ma być jeszcze Lakon Type 10 Defender wchodząc na multicrew widnieje w statkach.

na 90% będzie takie kanciaste Tongue
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(18.08.2017, 09:34 UTC)szarik napisał(a):
(18.08.2017, 09:33 UTC)Azorus napisał(a): podobno ma być jeszcze Lakon Type 10 Defender wchodząc na multicrew widnieje w statkach.

na 90% będzie takie kanciaste Tongue

Frontier nie zaprzecza istnienia nowego statku, jednak dementuje domysły, że będzie to Panthr Clipper:

https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5832400
Odpowiedz