Beta / Open Beta 2.4
@Xeonary - napisali, że "content" nie podlega beta testom i ujawnia dopiero podczas release

@SimpleMe_PL - pamiętam czasy i moją wycieczkę do mgławicy Heart&Soul jak wyznaczanie trasy było na 100ly tylko Biggrin

Z rzeczy które mi się podobają póki co:

• Ship Rebuy Penalty – When a player commits the crime of murder (PvP only), an additional cost is added if they swap to a less expensive ship before paying legal costs during the rebuy flow
• Pilot’s Federation Bounty – When a player commits the crime of murder (PvP only), they receive an additional Pilot's Federation Bounty. This bounty is valid in every jurisdiction except anarchies
• Hull/Canopy Repair Limpet controllers are now available
• maximum route plotting range is now 20Kly
• Ship kills, and actions to complete planetary hack and disable missions will now only contribute to a single mission, this will be the earliest mission accepted
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
On wychodzi jednocześnie na PC i Konsole. Jedynie Bety są na PC Smile
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
20 Kly Biggrin
I kary dl Pvp Biggrin
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
Dodatkowo cieszy jeszcze to:

* Synthesis can now create heat sinks, chaff, limpets and top up life support
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
No tak, zalążki crime and punishment są mega! Biggrin
Odpowiedz
Jest to free beta czy trzeba zapłacić?
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
No to jest bardzo in plus, wczoraj mnie atakowało 3 graczy i miełem z nimi problem w pytonie, 4 razy mnie atakowai, kiedy wymyśliłem na nich sposób to przeskoczyli do innego systemu i tyle mogłem im zrobić bo bym sam był wanted a tak nie będzie uciekania, chcesz się bawić w tego złego proszę bardzo ale licz się z tym że wszyscy gracze mają ciebie teraz na celowniku :> System jak z The Division :>
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(17.08.2017, 11:36 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): No to jest bardzo in plus, wczoraj mnie atakowało 3 graczy i miełem z nimi problem w pytonie, 4 razy mnie atakowai, kiedy wymyśliłem na nich sposób to przeskoczyli do innego systemu i tyle mogłem im zrobić bo bym sam był wanted a tak nie będzie uciekania, chcesz się bawić w tego złego proszę bardzo ale licz się z tym że wszyscy gracze mają ciebie teraz na celowniku :> System jak z The Division :>

Jak jeszcze te bounty będą jakieś konkretne, to pewnie szybko się doczekamy jakiejś frakcji typu Texas Rangers i może galaktyka stanie się nieco bezpieczniejsza... Lub znowu będzie sytuacja jak bodajże w początkach gry, gdy nagrody za graczy były duże, to niektórzy zbierali celowo te Bounty i dawali się nawzajem odstrzeliwać znajomym i kasa leciała Wink

Ale generalnie zmiany mi się podobają i idzie ku dobremu Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
I najlepiej kara liczona % od stanu kasy.

Masz 1 000 000 to za pierwsze zestrzelenie 5%  za kolejne 10 i tak do 70% konta. 

Oj by bolało.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
(17.08.2017, 11:42 UTC)Brachu napisał(a): I najlepiej kara liczona % od stanu kasy.

Masz 1 000 000 to za pierwsze zestrzelenie 5%  za kolejne 10 i tak do 70% konta. 

Oj by bolało.

Nie można też przesadzić i zabić PVP. Tym bardziej profity z PVP są żadne poza czystym funem. Bycie złym ma boleć, ale nie może pozbawiać gry sensu.
Podbijanie rebuya jest dobre, za to zabieranie kasy z konta złe.
Odpowiedz