WARFRAME
Tak, community poszło krok do przodu z tym marketem Smile

Zawsze najbardziej opłacało się sprzedawać kompletne zestawy lub bardzo rzadkie mody, tak czy siak, warto się pobawić w handel, dlatego że poza samą zabawą, pozwala na uniknięcie kompletne wydania chociaż złotówki na grę Smile
Odpowiedz
Wygląda na to że konto odblokowali ale przez ten czas pozmieniało się tyle że chyba potrzebuje jakiegoś tutka/guide'a Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
@Robinus wczoraj później się pojawiłem niż planowałem, dzisiaj będę ok 17-18 to Cię przeprowadzę Smile
Odpowiedz
Wczoraj w trakcie odkrywania możliwości DOJO znalazłem małą stację z barwnikami, służącymi do zmiany kolorów pomieszczeń. Aby je odblokować, należy zdobyć pigmenty wypadające z konkretnego typu przeciwnika. Ilość potrzebnego pigmentu zależy od rzadkości wroga. Rozpocząłem badanie koloru OLYMPUS BLUE - przeciwnik to LANCER (w polskiej wersji to chyba PIECHUR)- i ruszyłem na misję typu przetrwanie żeby zobaczyć jak długo zajmie zbieranie pigmentu. Po 15 minutach lekkiego wysiłku zdobyłem 400 sztuk - do zakończenia badań potrzeba jeszcze 14000. Niestety, nie można badać wielu kolorów jednocześnie, oszczędziłoby to wiele czasu i wysiłku.

Odkryłem także tor do biegania, można trochę potrenować żeby na misjach nie spadać z urwisk czy wpadać do kotłów z lawą Smile
Odpowiedz
Nie miałem już czasu bawić się z barwnikami Smile
Odpowiedz
(07.08.2017, 05:57 UTC)dasketh napisał(a): @Robinus wczoraj później się pojawiłem niż planowałem, dzisiaj będę ok 17-18 to Cię przeprowadzę Smile

Czasowo się nam nie udało zgrać. Ja wskoczyłem później niż myślałem.

Zdobyłem jednak brakujący Tellur, choć już wątpiłem to jednak zgodnie z opisem na wiki - z byle jakiej misji ARCHWING wypadły za którymś razem (rzadki surowiec).

Potrzebuję jednak jeszcze 5000 pakietów polimeru - nie masz czegoś do farmienia na Wenus? Coś czuję, że posiedzę na bogini dziś Smile
Odpowiedz
Spoko spoko, dzisiaj po południu będę pewnie to się trafimy Smile

Polymery czasami są w fajnych ilościach na alertach (np. paczunia 1500 szt)
Odpowiedz
Nie wiem czy to po ostatniej "sieczce" czy z jakiejś innej okazji - mam kilka ciekawych schematów:

RHINO: HEŁM VANGUARD
SARYN: HEŁM CHLOAR
BANSHEE: HEŁM REVERB
(CHROMA: HEŁM 'AMARU - tego nie znalazłem w markecie)

Ceny tych hełmów dochodzą do kilkuset platyny - pytanie czy robić je i sprzedawać, czy to jakieś unikaty które będę musiał w późniejszym etapie gry i tak odkupić?
Odpowiedz
Z tego co mogę powiedzieć kiedyś alternatywne hełmy dają bonusy, a przynajmniej kiedyś tak było Smile

Np. HEŁM VANGUARD - http://warframe.wikia.com/wiki/Rhino_Vanguard_Helmet - +25% do prędkości Frame, -5% do siły skillów Smile
Odpowiedz
Dawno temu usunęli możliwość zdobycia hełmów z bonusami, i zastąpili je zwykłymi, czysto kosmetycznymi. Te pierwsze dostały dopiskę "ARCANE" i tylko tymi można handlować.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości