Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
Mapy w becie wydawały się duże jednak po starcie oficjalnym potrafią być tak zawalone ze nie da się grać. ie wiem jak sprawa wygląda a żółtych i czerwonych terenach bo wolałem się nie zapuszczać
A gildia zwie się "Siepacze".
Liczba postów: 451
Liczba wątków: 9
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Shamoth
Ja na urlopie a gra na telefonie to taka sobie przyjemność. Za miesiąc hype się wypali i może będzie luźniej. Swoją drogą to wiedzieli ile było preorderów i mogli się przygotować ale chyba za bardzo w blizzarda się zapatrzyli a na głównej mapie świeca dziury gdzie można dodać lokacje...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)
Dodaj mnie albo qasza do znajomych w grze i cie pokierujemy. Mam nazwę postaci taką samą jak na forum.
Obecnie jestem w gildii "Kamrat". Miła atmosfera, każdy sobie pomaga, wspólne wyprawy i humor

Obecnie rekrutacja jest zamknięta ale z polecenia można wbić do gildii, jest nas ponad 150 osób.
Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
Ja pogrywam głównie w pracy (choć w ten weekend trochę posiediałem. Na razie TIER 4 i bez gildii. Zastanawiam się gdzie dołączyć.
2M1R napisz, czy w tych Twoich Kamrat'ach są starsi, czy same małolaty, bo może bym się skusił gdyby wiekszość była nieco starsza.
Bodzio od nas np tam jest, raczej po głosach wszyscy mają powyżej 18 lat ale mogę się mylić

Jak coś to się w grze odezwij.
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
Przyznam że kolejki są chore...
Liczba postów: 624
Liczba wątków: 6
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Qasz
Tak 2m1r 'kamraci' a pojutrze kto? jak znowu szybko zmienisz gildie? Ja gram w Corona Regni Poloniae w najwiekszym polskim sojuszu.