Albion Online
Mapy w becie wydawały się duże jednak po starcie oficjalnym potrafią być tak zawalone ze nie da się grać. ie wiem jak sprawa wygląda a żółtych i czerwonych terenach bo wolałem się nie zapuszczać Wink
A gildia zwie się "Siepacze".
Odpowiedz
Ja na urlopie a gra na telefonie to taka sobie przyjemność. Za miesiąc hype się wypali i może będzie luźniej. Swoją drogą to wiedzieli ile było preorderów i mogli się przygotować ale chyba za bardzo w blizzarda się zapatrzyli a na głównej mapie świeca dziury gdzie można dodać lokacje...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Ludu, jak i kiedy można do was dołączyć? Smile
Gram sobie w pracy na moim P2 i choć sama gra zaczęła się szybciej wczytywać, to przy przechodzeniu między mapami muszę aplikację zamknąć i od nowa włączać Tongue
Odpowiedz
Dodaj mnie albo qasza do znajomych w grze i cie pokierujemy. Mam nazwę postaci taką samą jak na forum.
Odpowiedz
Nabyłem Albiona ;D Postaram się jutro z Wami zgadać i grać w ekipie Wink
Jakby ktoś kupował to będę wdzięczny za zakup z mojego linku, https://albiononline.com/pl/?ref=GG6N8KGY5T
Odpowiedz
Obecnie jestem w gildii "Kamrat". Miła atmosfera, każdy sobie pomaga, wspólne wyprawy i humor Wink
Obecnie rekrutacja jest zamknięta ale z polecenia można wbić do gildii, jest nas ponad 150 osób.
Odpowiedz
Ja pogrywam głównie w pracy (choć w ten weekend trochę posiediałem. Na razie TIER 4 i bez gildii. Zastanawiam się gdzie dołączyć.
2M1R napisz, czy w tych Twoich Kamrat'ach są starsi, czy same małolaty, bo może bym się skusił gdyby wiekszość była nieco starsza.
Odpowiedz
Bodzio od nas np tam jest, raczej po głosach wszyscy mają powyżej 18 lat ale mogę się mylić Smile
Jak coś to się w grze odezwij.
Odpowiedz
Przyznam że kolejki są chore...
Odpowiedz
Tak 2m1r 'kamraci' a pojutrze kto? jak znowu szybko zmienisz gildie? Ja gram w Corona Regni Poloniae w najwiekszym polskim sojuszu.
Odpowiedz