Okna
Albo dochodzi do uniesienia, przyciskasz żonę do szyby i przypadkiem włączacie streaming na twitch \o/

Taką ławę do salonu bym przyjął za darmo Tongue
Odpowiedz
a nie lepiej drewno zamiast 6 komór - obramowanie to metal powleczony plastykiem [ jeśli nie cały to w środku na wzmocnieniach - metal] , myślę że drewno byłoby cieplejsze
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
(17.07.2017, 19:34 UTC)Anukus napisał(a):
(17.07.2017, 18:44 UTC)Berecik napisał(a): Może to i fajne, ale już widzę w akcji Twoją połowice jak zobaczy szyby od palucha upeckane  Wink

Ale ja nie kupiłem tych okien! Kredyt, który biorę by nawet na to nie pozwolił, bo za mały hehe...
Oczywiście też jak oglądałem żoną ten filmik, to od razu narzuciła mi się taka myśl, że wszystko usmarowane od łap Smile

No nie wierzę, że nie daliby powłoki oleofobowej Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
świetna rzecz, ale w bloku na przynajmniej 4 pietrze z dala od piłek dzieci bawiących się na dole Smile w tej chwili to ciekawostka, ale jak ktos już pisał - za 5-10 lat..

tak samo jak obserwoałwem telewizory Samsunga wygiete- w RTV albo innym - na początku- 40 cali = 8000 zł +
dosłownie z pól roku później - 2500- 3500 zł jeszcze trochę i będę miał nowy telewizor Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości