Empyrion - Galactic Survival
No i jest!

Tydzień zbierania surowców, walki z Rosjanami na pobliskim księżycu o Sathium, poszukiwania innych rzadkich surowców na odległych panetach, zdobywanie baz, szabrowanie wraków i... 7 godzin w "fabryce blueprintów".
Ale mam wreszcie swojego Juggernauta!

[Obrazek: ZJhzu8a.jpg]

[Obrazek: AhWIeiM.jpg]

[Obrazek: dkmrpal.jpg]

Niestety zanim wyruszę nim na eksplorację kosmosu, wymaga kilku poprawek. Przede wszystkim okazało się, że jest ogromnie paliwożerny. Konstrukcja wymagała mnóstwa wentylatorów do zapewnienia powietrza, do tego czujniki, oświetlenie, lodówki... Na tym jałowym biegu (z wyłączonymi silnikami, zbrojownią, itp) paliwa starczy mu na 17 godzin, a w czasie lotu w trybie ekonomicznym (bez wszystkich silników) - 30 minut...

A ponieważ gram na serwerze - czas nie zamraża się magicznie po wyjściu z gry i musiałbym codziennie pompować mu nowy bak żeby nie zepsuła się żywność w lodówkach, uprawy i powietrze na pokładzie. 
Zwiększę mu ilość zbiorników i pewnie podzielę na sekcje, zobaczymy ile uda mi się z niego wycisnąć...

Cóż... za luksusy się płaci Smile :

[Obrazek: 56DB4740A759C3E9850C42CE38DE39DA8744AB7A]

[Obrazek: ?interpolation=lanczos-none&output-forma...olor=black]
Odpowiedz
Hmm, z waszych opisów wygląda to na SE z rzeczami, których mi właśnie tam brakuje, czyli eksploracji wcześniej przygotowanych obiektów i większej interakcji z graczami. Jak będzie jakieś promo to chyba się skuszę.
Odpowiedz
To ma coś wspólnego z MMO? Czy zwykły multi z dedykowanymi serwerami?
Odpowiedz