Przedstaw się
Witajcie bracia i siostry piloci Smile

Jestem weteranem Elite, Elite 2 Frontier, niedawno zacząłem grać w ED (raptem 150h wylatane) i cieszę się że istnieje polska grupa zorganizowana w tym uniwersum Wink

Pozdrawiam o7
Odpowiedz
To teraz ja powitam wszystkich nowych kadetów Smile

(08.02.2016, 12:20 UTC)Hammerheart napisał(a): Na dorobiłem się jako tako wyposażonego Vulture i chyba jest to mój statek docelowy, wszystko droższe to IMO downgrade jeśli chodzi o zastosowania myśliwskie.

Spróbuj FAS'a - raczej się nie zawiedziesz Smile
Odpowiedz
CMDR fh_spitfire wita Husarzy Smile

Michał spod Warszawy, pasjonat lotnictwa, fotografii, starych motocykli i jeszcze paru rzeczy... Wink

Zaintersowania w Elite: Eksploracja oraz wszlekiego rodzaju walka.

Chwilowo na Elite nie mam tyle czasu ile bym chciał, głównie przez kończące się studia, ale to zmieni się w ciągu tygodnia, dwóch i liczę na jakieś większe latanie w grupie.

o7
Odpowiedz
Na imię mi Karolina...rocznik 87 "w lipcu , znaczy w połowie lipca ,  w drugiej połowie lipca właściwie yyyy
dokładnie to 17 lipca"

Przepraszam MUSKETEER ze lekko sobie to skopiowałam..Tongue

w Elite gram od czerwca...z dużą przerwa od września..i teraz tez gram z przerwami..
także żeby nie było , coś tam wiem ale mogę zapomnieć..wybaczcie miSad
Różnie to u mnie z czasem bywa..lubię gry survivalowe w coperacji..dayzi , rust ,
post apokaliptyczne , rycerzy tez lubię Mount and blade , skyrim
w survivalach to lubię ogólnie budować ..i ukrywać łupy Wojenne (Rust Smile )
Nie powiem gdzie mieszkam ale blisko mi do Grunwaldu Tongue  

Co robi Kobieta w elite..?
1 to gra
2 to survival
3 mało "fajnych" gier było osadzonych w kosmosie

Jak coś chcecie wiedzieć to się pytać w miarę możliwości odpowiem

Powodzenia i pozdrawiam
Odpowiedz
Rocznik 87 najlepszy Biggrin Uszanowanko Smile

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Cytat:Co robi Kobieta w elite..?

Wprowadza trochę kultury, bo się pozostali nieco pilnują na TS'ie Tongue
Odpowiedz
AlbertMarstalker
najfaniejszy , najlepsiejszy..same naj..Tongue

Scott Scale a żebyś wiedział , Panowie wczoraj na ts mało używali łaciny podwórkowej , proszę się tam nie krepować sama często klnę a słownik z przekleństwami mamy bogaty .
Odpowiedz
Az strach na tego TS'a wchodzic.. Tongue
Odpowiedz
Trzymajmy się tematu Panie i Panowie bo offtop się robi.
Luźna rozmowa zapraszam >>> http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=25
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Witam Towarzystwo
Jestem z Warszawy, urodziłem się ... ludzie tyle nie żyją Smile
Grunt że jestem weteranem wszystkich Elit od początku...
W pierwszej w randze Elite, w innych ... kto by pamiętał w moim wieku Tongue
Z wykształcenia jestem ekonomistą, a co do zawodu, to tyle różnych wykonywałem, że trudno powiedzieć. 
Obecnie jak to mówią "piję kawę i przerzucam papiery" Smile
Lubię RPG, strategie i FPSy (ze szczególnym uwzgłędnieniem CS).
W RL kiedyś ścigałem się w rajdach samochodowych i strzelałem w klubie z broni krótkiej.
A jak do Was trafiłem grając w Elite?
Zaczęliśmy z kumplem latać dla Federacji u F. Winters.  Najpierw trochę skanowaliśmy systemy dla kasy, potem trochę handlowaliśmy, robiliśmy zlecenia itd, ja nawet przez chwile zajmowałem się eksploatacją asteroid. W sumie spodobały mi się statki Federacji i zacząłem piąć się po szczeblach kariery w siłach pomocniczych floty Federacji, licząc, że może zaciągniemy się do Winters i zainstalujemy sobie na statkach te sprytne disruptory  wyłączające sub-systemy, które daje Winters swoim zwolennikom. Często robiłem misje najemnicze np. oczyszczenie systemu z 52 piratów Tongue, gdyż dawały pewną satysfakcję po tym jak nie raz wcześniej straciłem statek z towarem lub urobkiem gdy dobrali  się do mnie piraci a ja miałem za słaby statek aby się obronić. We flocie Federacji doszedłem do stopnia Chief Petty Officer i zakupiłem Federal Assault Ship (którym latam obecnie choć już mam odłożona kasę na coś większego). Niestety pewnego dnia mój kumpel zniknął z naszego systemu. W kantynie powiedzieli, że poleciał do Imperium i nie wrócił… No to poleciałem go szukać  i znalazłem go w May Port w systemie  Zeta Horologii. Nie wiem czy zrobili mu pranie mózgu, czy urzekła go biel imperialnych statków, czy po prostu ogarnęła go chciwość – bo Duvall daje 20% dodatkowej premii za odstrzelonych „wanted” (?) grunt, że wracać do Federacji już nie chciał. 
Jako, że ja nie chciałem w razie konfliktu frakcji strzelać do niego, to zostałem na Horologii i razem zajmowaliśmy się robotą łowców głów i najemników. Ostatnio jednak kumpel ze względów osobistych  od jakiegoś czasu odwiesił na kołek kombinezon pilota i zacząłem rozmyślać nad tym co robić dalej i to w takim kierunku aby na teraz mieć z kim latać, a gdy wróci mógł dołączyć.
No i Eureka! – rozwiązaniem jest Hussaria! Możemy sobie należeć do Fedaralsów lub Imperialców i nikomu to nie wadzi Smile
I taka to krótka historia...
A teza Czołem Panowie, siadam za stery i lecę do Was !
Dorzucę coś do likwidacji boomu z premii za BH.. jak zdążę dolecieć nim boom się skończyTongue
Odpowiedz