Odnalezione statki pokoleniowe.
Zwiedzone,fajna krypa. Straszny tłok tam jest i odziwo nikt nie morduje Smile
Odpowiedz
podobało mi sie Smile szkoda ze anteny firmwarami nie sypią
ciezko zrobić jasna fote http://i.imgur.com/5dJNRGM.jpg
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Ciekawe czy ten statek fizycznie nadal leci, czy stoi. Teoretycznie jak leciał z podświetlną, powinien lecieć.

Stacje orbitalne teoretycznie cały czas się poruszają, i prędkości z którymi wokół nich latamy, są w odniesieniui do stacji.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(24.04.2017, 07:46 UTC)Kyokushin napisał(a): Ciekawe czy ten statek fizycznie nadal leci, czy stoi. Teoretycznie jak leciał z podświetlną, powinien lecieć.

na redicie napisali 22000 Ls w kierunku systemu Horae , u mnie bylo dokładnie 22200ls , odleciał ?:-)
a na lewym panelu w kontaktach pokazały sie 2 sztuki co moim zdaniem jest serwerowym bugiem

Odpowiedz
Ja początkowo nie trafiłem, więc potem zacząłem sobie trawersować na odległości 22000ls i po minucie znalazłem. Robiąc to doszedłem do wniosku, że jakbym nie wiedział, że tam jest to bym go nigdy nie znalazł, więc kudos dla odkrywców Smile

Nawet Lightroom z jpga nie da rady cudów wycisnąć, ale coś widać przynajmniej  Smile

[Obrazek: C0xkM08.jpg]
Odpowiedz
Znaleźli kolejny https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5437783

Mam ochotę się wziąć za szukanie póki jeszcze jakieś są Smile
Odpowiedz
skad oni te Tipy dostaja z wskazówkami gdzie tego szukac ? Smile

Odpowiedz
W niektórych uss są stacje nasłuchowe. Po zeskanowaniu takiej dostajesz jakąś szczątkowa informację i na jej podstawie szukasz. Ja miałem taki komunikat w 2.2, w połowie drogi do 17 draconis ale leciałem bojowym Pytonem i po krótkich poszukiwaniach odpuściłem.
Odpowiedz
a jaką nazwe maja te USSy z stacjami nasłuchowymi co dawaja Tipy i czy sa jakies okresleone kryteria ( statusy systemów) w który owe USSy występują ?

Odpowiedz
Pamiętam tylko że system był niezamieszkały. Bez statusu. Nazwy niestety nie kojarzę i nawet nie dam sobie ręki uciąć że był to uss a nie właśnie listening station jako osobny obiekt. Raz tylko mnie podkusiło w trakcie tankowania żeby sprawdzić co to się pojawiło i było to dawno już
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości