(20.03.2017, 11:11 UTC)Qasz napisał(a): chodzi o yt i google to niestety musisz miec wielkiego pecha, zarzadzam kilkonastoma tysiacami kont gmail i zaden z klientow nie mial podobnego problemu.
Moze platne konto biznesowo jest odpowiedzia na lepsze traktowanie od nich?
Oni już ode mnie grosza nie dostaną.
Natomiast mój przypadek nie jest jedyny. Bardzo dużo osób ma identyczne problemy co ja, zarówno z odzyskaniem konta w przypadku włamania, jak i banowaniem 'za nic'.
Jedynie jak zabanują jakiegoś polityka, to cudownie na drugi dzień jest odbanowany. Zwykłych ludzi traktują jak śmieci.
Czytałem też o przypadku dwóch jutuberek. Dziewczyny prowadzily kanał, nie pamiętam o czym, chyba o modzie albo o jedzeniu, coś dziewczyńskiego... pracowały 7 lat, nagrywały filmy etc. Wyłączyli im tak jak mi, bez podania przyczyny, odmowa włączenia ponownego.
(20.03.2017, 11:02 UTC)Zakrecony Termos napisał(a): Myślałeś lub też czy już zgłaszałeś sprawę do UOKiKu? Lub też jego europejskiego odpowiednika?. Google jest na cenzurowanym w EU być może oni mogliby coś pomóc.
Tak, na pewno z tej opcji skorzystam. Nawet jak mi nie odblokują konta, to może chociaż dobiorą im się do tylnej cześci ciała.
Muszę zrobić jakieś informacyjne anty googlowe www, na bazie mojego posta z pierwszej strony. Jak będę to już miał, żeby 'było co' linkować, i podawać dalej, to myślę wtedy zrobić dystrybucję na pejsbuka, 4chan, wykop, napisać do kotatku, engadget.
Może ktoś ma jeszcze pomysł gdziem można by zwiększyć boardstorm?