Pokaż swoje stanowisko!
(21.02.2017, 18:51 UTC)Yata_PL napisał(a):
(21.02.2017, 10:32 UTC)Johnny Newman napisał(a): Nowe stanowisko i własnoręcznie zbudowany montaż Hotasa Biggrin
Jak to zrobiłem Smile
hmm szeroki rozstaw.. mniemam ze po dłuższej sesji w Elicie chodzisz jak koksy z miasta ;-)

Wbrew pozorom nie Tongue
Rozstaw jest bardzo wygodny, bo ręce mam oparte na fotelu, może jestem nieco daleko od biurka ale wszystko da się poprawić SmileTylko zamienię dwa elementy i już będę kilka centymetrów bliżej.
Odpowiedz
Wygląda profesjonalnie, ja jednak pozostanę przy zamocowaniu zestawu do tego na czym siedzę. Smile

PS.
Komp kolo grzejnika? w zamkniętej skrzynce prawie? nie będzie Ci się przegrzewał ?
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
(21.02.2017, 21:52 UTC)Assarin napisał(a): Wygląda profesjonalnie, ja jednak pozostanę przy zamocowaniu zestawu do tego na czym siedzę. Smile

PS.
Komp kolo grzejnika? w zamkniętej skrzynce prawie? nie będzie Ci się przegrzewał ?

Obudowa ciągnie powietrze z przodu i góry (nie teraz naturalnie) i wyrzuca tyłem. Grafa jakoś się nie pali ale to tylko GTX 960, pod obciążeniem nie przekracza 60 stopni. CPU ma chłodznie wodne, w obecnym stanie też nie przekracza 50. Jest ok Smile
Odpowiedz
Kolejna odsłona przenośnego stanowiska komandera zieluka:

[Obrazek: stanowisko_zieluka2.jpg]

Tym razem Dubaj. To tu walczyłem z Ryśkiem w Asach Przrzestworzy 25 II A.D. 2017.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Haha Biggrin Rep za menu od SSQ Biggrin
Odpowiedz
Oj strasznie dbają o klientelę, specjalnie dla polaczka wystrój a'la PRL Wink
Aż dziw bierze ile Twój saitek znosi, inne sypią się od stania lub normalnego używania a Twój ewidentnie lubi podróże i stara się nie sypać żeby jak najwięcej pozwiedzać Biggrin
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(03.03.2017, 09:12 UTC)Shamoth napisał(a): Oj strasznie dbają o klientelę, specjalnie dla polaczka wystrój a'la PRL Wink
Aż dziw bierze ile Twój saitek znosi, inne sypią się od stania lub normalnego używania a Twój ewidentnie lubi podróże i stara się nie sypać żeby jak najwięcej pozwiedzać Biggrin

Bo to wersja PRO. Ona się niczego nie boi  Wink

Odpowiedz
(03.03.2017, 09:13 UTC)zieluk napisał(a):
(03.03.2017, 09:12 UTC)Shamoth napisał(a): Oj strasznie dbają o klientelę, specjalnie dla polaczka wystrój a'la PRL Wink

Bo to wersja PRO. Ona się niczego nie boi  Wink

Pro też padają ale widać to musi być stary sort Wink
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
(03.03.2017, 10:50 UTC)Shamoth napisał(a):
(03.03.2017, 09:13 UTC)zieluk napisał(a): Bo to wersja PRO. Ona się niczego nie boi  Wink

Pro też padają ale widać to musi być stary sort Wink

Tym razem miałem go w bagażu podręcznym więc leciał w komfortowych warunkach. A jak na razie popsuł mi się tylko jeden egzemplarz. Do rekordzisty batona brakuje mi dużo  Smile

Odpowiedz
Oto moje nowe stanowisko, na dwie noce:

[Obrazek: stanowisko_zieluka3.JPG]

Szkoda, że zapomniałem kable HDMI bo bym mógł się podłączyć pod telejajo. Uprzedzając pytania, tak sprawdzałem, przy telewizorze nie ma tego kabla.

Odpowiedz