Polecane Trade Routs
(04.05.2016, 07:53 UTC)Brachu napisał(a): Dzięki za zwrócenie uwagi, omsknęło mi się Smile

BTW.

Jak ktoś chce to na stacji Balt`Shine można kupić Vacuum Krill (towar tylko tam dostępny) po około 825 Cr i polecieć do dowolnego układu powyżej 100 Ly i sprzedać po cenia powyżej 14 000 Cr. Jedyna wada, ilość towaru jest zmienna i wynosi od 2 do 14 ton (zaobserwowany przeze wartości).

zawsze można w kilku się ustawić i ładować jednego na fulla i potem zmiana Smile tak wielu ludzi robilo jak bylo CG z rare trade - ostatnio bylo chyba z wożeniem gorzały
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Na eddb znalazłem taki zestaw szlaków handlowych

[Obrazek: szlaki_handlowe.png]

tu szlak z danymi sprzed 2h
[Obrazek: szlaki_handlowe1.png]
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Ostatnio szukałem właśnie jakiejś fajnej trasy, dzieki za info Brachu!Wink
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Przypatrzcie się zawsze jaki jest supply, tu jest kilka sztuk tych CMM Smile Żadna trasa z EDDB nie jest dobra, dopóki się jej nie sprawdzi Smile
Odpowiedz
i tak na tej jednej tonie jest lepszy zarobek, niż na większym supply.

Odpowiedz
OK, jak Cię zadowala zarobek 14 tysięcy na trasie handlowej to jak najbardziej, ja lubiłem takie koło miliona Smile Jak szukasz w EDDB to zwróć uwagę jaki jest supply, musi być minimum taki jakie masz cargo na statku czyli powiedzmy 680 na cuttera, potem zobacz czy masz duże pady i unikaj stacji naziemnych bo schodzi bardzo długo z lądowaniem.

Większość tych rzeczy eddb sprawdza, na przykład z automatu dostałem taką trase na średnie statki:
https://eddb.io/trade/loop/20187540
Odpowiedz
na Trongbanzie spokojnie są 3 tysie na kółeczku

Odpowiedz
(23.01.2017, 10:18 UTC)Brachu napisał(a): na Trongbanzie spokojnie są 3 tysie na kółeczku

a gdzie można wyciągnąć 7K ?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(23.01.2017, 10:47 UTC)szarik napisał(a):
(23.01.2017, 10:18 UTC)Brachu napisał(a): na Trongbanzie spokojnie są 3 tysie na kółeczku

a gdzie można wyciągnąć 7K ?

na eddb nie znajduje

Odpowiedz
tutaj jest prawie zawsze aktualnie, nigdy się nie zawiodłem Smile

http://roguey.co.uk/elite-dangerous/trade-helper/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości