Guild Wars 2
Matko jedyna. Wieści o zamknięciu Shoutboxa rozeszły się nawet do Guild Warsa?! Hetmanie!!! Patrz co narobiłeś. Nawet w obcej krainie obcy ludzie płaczą po jego utracie!
Tak nie może być! Co następne? Całe krainy Elder Scrolls w żałobie? Ja nie mogę na to patrzeć Sad. To nieludzkie Sad.

Tadziu, dzięki za te wieści! Dobrze wiedzieć, że inni łączą się z nami w żałobie Sad
Odpowiedz
(07.12.2016, 21:33 UTC)Quarion napisał(a): Matko jedyna. Wieści o zamknięciu Shoutboxa rozeszły się nawet do Guild Warsa?! Hetmanie!!! Patrz co narobiłeś. Nawet w obcej krainie obcy ludzie płaczą po jego utracie!
Tak nie może być! Co następne? Całe krainy Elder Scrolls w żałobie? Ja nie mogę na to patrzeć Sad. To nieludzkie Sad.

Tadziu, dzięki za te wieści! Dobrze wiedzieć, że inni łączą się z nami w żałobie Sad

Ty lepiej ściągaj gw2 i przygotuj się na opowieści z życia Tadka podczas expienia Biggrin
Odpowiedz
(07.12.2016, 21:49 UTC)Calvarian napisał(a):
(07.12.2016, 21:33 UTC)Quarion napisał(a): Matko jedyna. Wieści o zamknięciu Shoutboxa rozeszły się nawet do Guild Warsa?! Hetmanie!!! Patrz co narobiłeś. Nawet w obcej krainie obcy ludzie płaczą po jego utracie!

Ty lepiej ściągaj gw2 i przygotuj się na opowieści z życia Tadka podczas expienia Biggrin

Taaaaa, żeby być kompletnym noobem i dostawać bęcki Biggrin Nigdy w to nie grałem Tongue
Odpowiedz
Ta gra nie wymaga skilla od samego początku, jest BARDZO przyjazna dla nowych graczy Smile
Odpowiedz
Nie mam jak się z nim skontaktować bo SB zniknęło, więc: TAAAADEK! Kiedy będziesz na GW2?

E: @down - ja jutro o 5 wstaję, więc o 22 to się do kolacji będę szykować już, w takim razie może jutro się uda Wink
Btw. Radko mówił, że chętnie do nas dołączy w miarę możliwości.
E2: Edity zastąpią nam sb Biggrin Radko musi dopiero konto odkurzyć, dawno się nie logował.
Odpowiedz
Mam trochę dłuższy esej do napisania aktualnie, dlatego dzisiaj dam radę być najwcześniej około 22. Kiedy skończę zedytuje post, albo się po prostu zaloguję Smile

edit
To super! Jak coś to jutro!
Radko jak coś to podaj nazwę konta, zaproszę Cię do poszukiwaczy
edit2
Dobry motyw z tym zastąpieniem SB. Odkurzyć? Boże następny co będzie ściągał aktualizacje 5 dni :Biggrina dopiero teraz skończyłem pisać esej więc i tak bym się dzisiaj nie zalogował.

Odpowiedz
Ktoś coś dzisiaj?
Wrzucam skrót do topowych buildów pvp na conquest (arenki) - http://metabattle.com/wiki/Conquest - fajne rozłożenie klas dla great i meta - całkiem fajnie wyszedł im balans w tym sezonie Wink
Odpowiedz
Ja dzisiaj wieczorem posiedzę Biggrin

Odpowiedz
Może arenki porobimy? Naprawdę świetna zabawa, a jakbyśmy mieli cały team premade to moglibyśmy zrobić sporą serię winów.
Odpowiedz
Ja to pvp w czasie mojej wielo letniej gry w gw2 jakoś za bardzo nie lubiłem, kilka razy coś probowałem ale moze max 3 - 4 i to nie dla mnie. Dużo bardziej lubię wvw i pve, oczywiście jak byłby cały team to mógłbym coś tam pomóc ale ja w pvp jestem noob totalny i jedynie bym zaniżał poziom Biggrin

Odpowiedz