Liczba postów: 277
Liczba wątków: 3
19.11.2016, 10:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2016, 10:39 UTC przez Kir Nalto.)
(18.11.2016, 05:45 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): (17.11.2016, 22:55 UTC)Kir Nalto napisał(a): Czołem Husarze!
Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.
Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi 
Pozdrawiam!
Dobre! Ja na przykład lubię muzykę która mi się podoba. 
Nie lubię pisać o sobie, a skoro w większości interesujemy się tym samym, to nie ma sensu powielać banałów typu gry, filmy, muzyka, grafika, kobiety, alkohol i gry...
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(19.11.2016, 10:28 UTC)Kir Nalto napisał(a): (18.11.2016, 05:45 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): (17.11.2016, 22:55 UTC)Kir Nalto napisał(a): Czołem Husarze!
Jestem zaszczycony, że dane mi jest dołączyć do słynnej polskiej frakcji w Elite.
Choć nie jestem nowym graczem, to jednak nie znam Elite od strony grania w grupie.
Ciekawi mnie czym się zajmują frakcje graczy i chcę w tym uczestniczyć, bo ileż można się szwędać bez celu i miejsca w galaktyce.
Zwą mnie Paweł, rocznik 83, interesuję się wszystkim, co mnie zaciekawi 
Pozdrawiam!
Dobre! Ja na przykład lubię muzykę która mi się podoba. 
Nie lubię pisać o sobie, a skoro w większości interesujemy się tym samym, to nie ma sensu powielać banałów typu gry, filmy, muzyka, grafika, kobiety, alkohol i gry... 
Zapomniałeś o alkoholu
Witamy na pokładzie
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Cześć,
Z tej strony Maciek.
Rocznik 88', mieszkam w Toruniu. Z zawodu i zamiłowania programista (chociaż skończone studia prawnicze  ), moimi innymi zainteresowaniami są sporty walki, które aktywnie uprawiam.
Mam nadzieję na fajną przygodę razem z całą Husarią ! Do usłyszenia i do zobaczenia
Hej
Paweł z Koszalina.
Witam całą ekipę
Liczba postów: 13
Witam wszystkich.
Na imię mam Paweł, rocznik '73.
Dziękuję za przyjęcie. Postaram się być aktywny na TS i forum.
Gram od niedawna, pewnie jeszcze wiele nauki przede mną. Mam nadzieję że za jakiś czas opanuję wszystko i będę mocno pomocny.
Liczba postów: 5
Reputacja:
1
Czołem Komandorzy i Komandorki.
Zwą mnie Grzesiek, mam latek 42 i pomieszkuję w Warszawie.
Już się cieszę na myśl o wspólnym graniu
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
Cześć Wszystkim,
Z tej strony Rysiek , rocznik 79. Mieszkam W Krakowie, w Elite gram już kilka dobrych miesięcy (pamiętam też orginalnego frontiera  ) Bardzo lubię space simy, i dobre piwo  . Zawodowo programista.
Pozdrawiam wszystkich.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Hej, jestem Piotr ale nawet mój tata mówi do mnie MAGNUM...co jest ciekawe po tylu latach (mam już żonę i dwójkę dzieci.. 
Latek mnie już przybyło z 38 chyba - przestałem liczyć od kiedy pierwsze zmarszczki zobaczyłem w lustrze..
A jeśli chodzi o grę w ED .. kopałem trochę zanim jeszcze collectory się pojawiły ale swój pierwszy a w zasadzie drugi milion się na tym dorobiłem
W tej chwili zanudzony (tymczasowo ) handlem zacząłem się interesować misjami bojowymi ale średnio idzie bo używam klawiatury i myszki ale dopóki się nie znudzę.. i nie polecę ponownie do Centrum ( tym razem po przypinkę na forum  ) a potem po inne znaczki sięgnę.
|